Μενεγάκη-Λάτσιος:τα σενάρια,οι αλήθειες και το πρώτο διαζύγιο!

Μενεγάκη-Λάτσιος:τα σενάρια,οι αλήθειες και το πρώτο διαζύγιο! | tlife.gr

Όσο περνάνε οι μέρες από την ανακοίνωση του διαζυγίου της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου όλο και περισσότερες πληροφορίες για την προσωπική ζωή των πρωταγωνιστών βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οι φήμες για τρίτα πρόσωπα στη ζωή του ζευγαριού οργιάζουν ενώ για πρώτη φορά μίλησε ο πρώτος σύζυγος της Ελένης, Σταύρος με τον οποίο παντρεύτηκε όταν ήταν 20 χρονών και χώρισαν σε ένα χρόνο.

Ο Σταύρος Γαρδέρης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» χωρίς βέβαια να βγει στην κάμερα. Είπε πως στήριξε την Ελένη στην προσπάθειά της να κάνει καρίερα στην τηλεόραση και ότι κράτησαν φιλικές σχέσεις και μετά το διαζύγιό τους.

Γιά το διαζύγιο με το Γιάννη Λάτσιο, είπε :»Όταν αποφάσισε να τελειώσει αυτη τη σχέση, το έκανε γιατί της είχε τελειώσει το συναίσθημα. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Ήταν 9 χρόνια, έκαναν 3 παιδιά αλλά όπως φαίνεται παρά το γεγονός ότι η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που βάζει κάτω τη λογική, είχε τελειώσει μέσα της. Πάντως πιστεύω ότι συναίσθημα και επαγγελματικά είναι σε κοινή συνισταμένη. Δεν είναι κανένας χαζός ο Λάτσιος αλλά ούτε η Ελένη είναι η μοναδική όμορφη γυναίκα. Ειδικά σε αυτό το χώρο υπάρχουν κι άλλες όμορφες γυναίκες…».

Σήμερα η Ελένη στην εκπομπή της φαίνεται να μοιάζει με την Ελένη που ξέραμε αν και συνεχίζει να πετάει τις μικρές αλλά όλο νόημα για το θέμα σπόντες της.

Αίσθηση έκανε χθες το μήνυμα που έστειλε ο αδελφός της Ελένη Θοδωρής Μισόκαλος,ο οποίος σπουδάζει στο Λονδίνο μέσα από το facebook. Αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά στη μητέρα τους για τα γενέθλιά της μετά έγραψε στο status του στο προφίλ του το οποίο βέβαια σήμερα «κλείδωσε»:» Μην τρελαίνεσαι, τρέλανέ τους»!

Όλοι κατάλαβαν για ποιόν ήταν το μήνυμα και σίγουρα η Ελένη το έλαβε.

READ more