Μένει ή φεύγει η Ναταλία απο τον Alpha ;

Μένει ή φεύγει η Ναταλία απο τον Alpha ; | tlife.gr

Ηταν μόνο ζήτημα χρόνου… Ηταν μόνο ζήτημα χρόνου, για το πότε η διοίκηση του Alpha, θα φώναζε την Ναταλία Γερμανού για να υπογράψουν το νέο συμβόλαιο συνεργασίας τους. Ηταν μόνο ζήτημα χρόνου, απο την στιγμή που είναι απόλυτα ευχαριστημένοι απο την μέχρι τώρα συνεργασία τους.

Βλέπετε, το «Μες την καλή χαρά» σκίζει τα Σαββατοκύριακα – βέβαια θα μου πείτε ουσιαστικά τρέχει μόνο του και βγαίνει πρώτο, αφού αξιόλογος, πρωινός ανταγωνισμός στα υπόλοιπα κανάλια δεν υπάρχει – όμως αυτό δεν έχει απολύτως καμία σημασία, γιατί η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει. Και μάλιστα μέχρι πρότινος δεν έσκιζε στους πίνακες τηλεθέασης μόνο το «Μες την καλή χαρά» , έσκιζε και το «Τσαρτ Σόου».

Μέχρι πρότινος ξανά λέω, γιατί απο τότε που έγινε η …μετωπική σύγκρουση με το «Dancing with the stars» το «Τσαρτ Σόου» έμεινε στον …τόπο, γεγονός που έχει βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους της Κάντζας, μήπως του χρόνου το «Τσαρτ Σόου» δεν παίζει Κυριακές. Τόσες μέρες σου λέει έχει η εβδομάδα, γιατί να πικραινόμαστε Κυριακάτικα ;

Ετσι, μετά απ ΄όλα αυτά όπως σας είπα και στην αρχή, ήταν μόνο ζήτημα χρόνου για το πότε θα ανανέωνε η Ναταλία και επιτέλους (για να μας φεύγουν ένα-ένα τα τηλεοπτικά άγχη) ανανέωσε την Παρασκευή που μας πέρασε. Η Ναταλία υπέγραψε το ολοκαίνουργιο συμβόλαιό της και μάλιστα; Ισχυροποίησε σου λέει μέσα απ ΄αυτό με κάποιες συγκεκριμένες δεσμεύσεις ακόμα περισσότερο την θέση και τον ρόλο της στην εκπομπή.

Οσο για τα σενάρια που θέλουν και τον Γιώργο Τσαλίκη να εντάσσεται απο Οκτώβρη στο πρωινό παρεάκι του Alpha τα Σαββατοκύριακα ; Ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Και εγώ αναρωτιέμαι, αν έρθει όντως και ο Γιώργος στην ίδια παρέα, ποιος θα …πρωτο-μιλάει και πως θα κρατηθούν οι ισορροπίες ; Γιατί ο Γιώργος δεν είναι Σάββας Μπούμπουρας… Εχει ευφράδεια λόγου, είναι ετοιμόλογος και θέλει να έχει άποψη για όλους και για όλα και άντε να τον σταματήσεις. Δεν το βρίσκεις το pause με τίποτα !

Με τούτα και με ΄κείνα φοβάμαι, πως στο τέλος η εκπομπή θα κινδυνεύει να θυμίζει το ανέκδοτο με τις… ξανθιές και την λάμπα ! Πόσοι παρουσιαστές χρειάζονται άραγε για να παρουσιάσουν μία εκπομπή; Ιδού η απορία…

READ more