Μενιδιάτης – Βρεττός – Σάλτη: Φωτογραφίζονται για το Gotham! Το TLIFE στα backstage

Πρεμιέρα θα κάνουν σε λίγες μέρες στο “Gotham City Stage” ο Χρήστος Μενιδιάτης με τον Ηλία Βρεττό και την Χριστίνα Σάλτη. Το νέο σχήμα του χειμώνα ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό στις 24 Οκτώβρη και αναμένεται να ανατρέψει τα δεδομένα της νυχτερινής Αθήνας.
Λίγο πριν τη μεγάλη βραδιά της έναρξης, όμως οι τρεις του φωτογραφήθηκαν στο ατμοσφαιρικό Gotham για την αφίσα του μαγαζιού. Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τα παρασκήνια.

/

Χαλαροί και ευδιάθετοι οι τρεις τραγουδιστές πόζαραν στο φωτογραφικό φακό, έκαναν πλάκα και έδειξαν πως έχουν καλή χημεία μεταξύ τους, κάτι που θα δούμε άλλωστε και επί σκηνής.

/

Ο Χρήστος Μενιδιάτης που πρόσφατα έγινε μπαμπάς ενώνει φέτος για πρώτη φορά τις δυνάμεις του με τον Ηλία Βρεττό και υπόσχονται ένα άκρως ανεβαστικό πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

/

Μαζί τους θα βρίσκεται η Χριστίνα Σάλτη, που έκανε φέτος τη διαφορά με το τραγούδι “Εγώ ευθύνομαι” για να δώσει τη δική της ξεχωριστή ποπ νότα στις βραδιές.
Δες τι έγινε στα παρασκήνια της φωτογράφησης:

/

/

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More