Μένιος Φουρθιώτης: Αφέθηκε ελεύθερος μετά τη σύλληψη – Η φωτογραφία έξω από τη ΓΑΔΑ

Το πρωί της Πέμπτης, ο Μένιος Φουρθιώτης συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο τηλεπαρουσιαστής, ο οποίος βρίσκεται έξω με περιοριστικούς όρους, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά από καταγγελία και μήνυση πρώην συνεργάτη του για διαρροή προσωπικών δεδομένων.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο Μένιος Φουρθιώτης αποκάλυψε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι αφέθηκε ελεύθερος, ενώ δημοσίευσε και μια φωτογραφία με πι, καθώς αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

«Αλλά η Δικαιοσύνη βλέπει και στο σκοτάδι, ανέφερε ο Ευριπίδης και είχε δίκιο. Το πρώτο προαπαιτούμενο του πολιτισμού είναι η Δικαιοσύνη. Και σήμερα την έζησα για άλλη μια φορά όπως το ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Έζησα ξανά, τον κανιβαλισμό εις βάρος μου.

Ο Θεός, όμως, ήταν με το μέρος μου κι ας υπάρχει μια συντονισμένη -ενορχηστρωμένη προσπάθεια εξόντωσής μου. Για το λόγο που όλοι πλέον γνωρίζετε, σήμερα μετέβην στην ΓΑΔΑ και αμέσως μετά στον Εισαγγελέα όπου φυσικά και αφέθηκα ελεύθερος. Όπως είναι προφανές, κρίθηκε ως αστεία η αιτία.

Τώρα, τον λόγο τον έχω εγώ, και θα λογοδοτήσουν στον Εισαγγελέα αυτοί, που έχουν ως χόμπι τους να εξαπατούν Αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. Μάλλον εσείς φοβάστε περισσότερο να καταδικάσετε απ’ ό,τι φοβάμαι εγώ να καταδικαστώ. Κι αυτό, γιατί δεν έχετε τίποτα να προσάψετε. Η αλήθεια είναι πιο ισχυρή από το δικό σας ψέμα» έγραψε ο Μένιος Φουρθιώτης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Menios Fourthiotis (@meniosfourthiotis)

Read More

And More