Μένιος Φουρθιώτης: Η σκληρή απάντηση στο Open για τα «Αποκαλυπτικά»! Η ανακοίνωση του δικηγόρου του

Μένιος Φουρθιώτης: Η σκληρή απάντηση στο Open για τα «Αποκαλυπτικά»! Η ανακοίνωση του δικηγόρου του | tlife.gr

Την σκληρή απάντησή του στο Open έστειλε μέσω το δικηγόρου του για το «κόψιμο» της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» ο Μένιος Φουρθιώτης. Μετά τη δικαστική απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε κάνει ο παρουσιαστής στον τηλεοπτικό σταθμό διακόπηκε η συνεργασία τους και το OPEN ανακοίνωσε ότι «παύει τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του».

Και μπορεί ο Μένιος Φουρθιώτης να μην έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποια δήλωση, η σκληρή απάντησή του όμως  μέσω της ανακοίνωσης του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Θεμιστοκλή Σοφού, αλλά και της ιδιοκτήτριας εταιρείας των πνευματικών δικαιωμάτων της εκπομπής του, της «Αποκαλυπτικά Live».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «Σχετικά με την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού OPEN BEYOND TV για την διακοπή της συνεργασίας με τον κ. Μαίνανδρο – Γεώργιο Φουρθιώτη, ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος του κ. Θεμιστοκλής Ι. Σοφός δηλώνει τα εξής:

«Η Ανακοίνωση είναι Περιττή και Εμπαθής. Μπορεί η μετάδοση της Εκπομπής να διακόπτεται, όμως δεν υπάρχει τελεσίδικη κρίση της δικαιοσύνης και συνιστώ στην διοίκηση του καναλιού, Ψυχραιμία και Υπομονή.»

H ιδιοκτήτρια εταιρεία των πνευματικών δικαιωμάτων της εκπομπής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE δηλώνει τα εξής:

«Η συνέχεια της δικαστικής έκβασης, αφορά τα πολιτικά, ποινικά και αστικά δικαστήρια για τους εμπλεκόμενους σε μία υπόθεση που έχει έντονο άρωμα πολιτικής παρέμβασης με αποδείξεις και ονόματα.»

READ more