“Μένουμε Ελλάδα”, χωρίς τους ίδιους παρουσιαστές! Γιατί αποχωρούν η Ρένια και ο Γιώργος;

Αυτή η είδηση που άρχισε να κάνει τον κύκλο του διαδικτύου και των social media, αναμφισβήτητα είναι μία δυσάρεστη είδηση… Και αυτό γιατί; Γιατί έχει να κάνει με δύο άκρως συμπαθητικούς παρουσιαστές της ΕΡΤ και επίσης; Με μία λατρεμένη εκπομπή, η οποία δεν είναι άλλη από το “Μένουμε Ελλάδα”.

Μία εκπομπή την οποία όλοι έχουμε λατρέψει, μία εκπομπή η οποία χιλιάδες φορές μας έχει ταξιδέψει και φυσικά εξίσου αμέτρητες φορές μας έχει μαγέψει.

Μετά ,λοιπόν, από οκτώ ολόκληρα χρόνια και αφού πρώτα φέτος των χειμώνα μας… φλόμωσε η ΕΡΤ στις επαναλήψεις, η Ρένια Τσιτσιμπίκου και ο Γιώργος Αμυράς αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την εκπομπή. Μία είδηση την οποία μάλιστα, φρόντισαν να δημοσιοποιήσουν και μέσω της επίσημης σελίδας της εκπομπής στο Facebook.. Οπως καταλαβαίνετε μέσα σε χρόνο ρεκόρ άρχισαν να δέχονται εκατοντάδες μηνύματα αγάπης από τηλεθεατές σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο…

Ποιο είναι το αποιχαιρετηστήριο μήνυμα των παιδιών και ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση των νέων εκπομπών;

«Φίλοι μας,

τι κάνετε; Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το μέλλον της αγαπημένης μας καθημερινής εκπομπής “Μένουμε Ελλάδα” που μεταδίδει η ΝΕΤ τα τελευταία 8 χρόνια κι εδώ και μερικούς μήνες παίζει σε επαναλήψεις.

Η εκπομπή θα ξαναβγεί σύντομα στον αέρα χωρίς τη δική μας συμμετοχή στις ταξιδιωτικές αποστολές, την επιλογή των θεμάτων, τις συνεντεύξεις και την παρουσίαση.

Ο λόγος της αποχώρησής μας έχει να κάνει με το γνωστό ζήτημα των συμβασιούχων. Τη σκυτάλη παίρνει, προσωρινώς, η συνάδελφος Δήμητρα Ακριώτη στην οποία ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Φίλοι, θέλουμε να σας πούμε ένα μεγάλο Ευχαριστώ για την υπέροχη επικοινωνία που χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια και να σας θυμίσουμε ότι Το Ταξίδι Ποτέ Δεν Τελειώνει!

Ρένια-Γιώργος»!

Read More

And More