Μένουμε Σπίτι: Οι Έλληνες celebrities μας καλούν να αυτοπεριοριστούμε στα σπίτια μας! [vids]

“Μένουμε σπίτι” είναι το σύνθημα της νέας καμπάνιας του υπουργείου Υγείας στα social media στην προσπάθεια που κάνει για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός. Με αυτή την καμπάνια, ο Βασίλης Κικίλιας προσπαθεί να παρακινήσει τους πολίτες να παραμείνουν σπίτι και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε να γίνει προσπάθεια να μειωθεί ο κορονοϊός και η εξάπλωσή του. Η εικόνα που εμφανίζεται στα social media απεικονίζει ένα σπίτι που επάνω γράφει «Μένουμε Σπίτι».

Ήδη από χθες, μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο από τους Έλληνες celebrities έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz μας προτρέπουν να μείνουμε σπίτι, όπως κάνουν και εκείνοι για προληπτικούς λόγους. Ανάμεσά στους ηθοποιούς, τραγουδιστές και παρουσιαστές που στέλνουν το δυνατό μήνυμα “Μένουμε Σπίτι” είναι η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Δημήτρης Μοθωναίος, η Δανάη Μπάρκα κ.α.

Μαίρη Συνατσάκη

“Σας προκαλώ να μου αφήσετε εδώ στα σχόλια τις καλύτερες ιδέες σας για το πως θα περάσουμε τέλεια τις ώρες μας τώρα που θα μένουμε σπίτι! Τις καλύτερες ιδέες θα τις βάλω σε βίντεο στο κανάλι μου! Είμαστε μαζί σε αυτό! Όλα θα πάνε καταπληκτικά”, έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια και Youtuber στα social media.

Τόνια Σωτηροπούλου

Σμαράγδα Καρύδη

Θοδωρής Αθερίδης

Μαρία Σολωμού

Δανάη Μπάρκα

“Παιδιά,με υπομονή και (μικρή) παρεούλα,θα περάσουν όλα. Ας μην ρισκάρουμε γιατί μπορεί το παιχνίδι να μην βγει υπέρ μας. Ας ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών”, έγραψε στο Instagram η νεαρή ηθοποιός.

Δημήτρης Μοθωναίος

Στέφανος Τσιτσιπάς

Σίσσυ Χρηστίδου

View this post on Instagram

#menoumespiti

A post shared by Sissy (@sissychristidou) on

Μελίνα Ασλανίδου

https://www.instagram.com/officialaslanidoumelina/

Ευαγγελία Συριοπούλου

Μαρία Μπακοδήμου

View this post on Instagram

#menoumespiti

A post shared by Mariabacodimou (@mariabacodimou) on

Γιώργος Λιάγκας

Read More

And More