Μέριλ Στριπ: Διαζύγιο «βόμβα» για τη διάσημη ηθοποιό – Είναι σε διάσταση εδώ και έξι χρόνια από τον σύζυγό της

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η Μέριλ Στριπ χώρισε μετά από 45 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της, Ντον Γκάμερ.

Η πολυβραβευμένη 74χρονη ηθοποιός και ο 76χρονος γλύπτης έχουν χωρίσει για περισσότερα από έξι χρόνια.

Σε μια αποκλειστική δήλωση, εκπρόσωπος της αγαπημένης σταρ επιβεβαίωσε τη δήλωσε λέγοντας: «Ο Ντον Γκάμερ και η Μέριλ Στριπ έχουν χωρίσει για περισσότερα από 6 χρόνια και ενώ θα νοιάζονται πάνα ο ένας για τον άλλον, έχουν επιλέξει χωριστές ζωές».

«Ο Ντον Γκάμερ και η Μέριλ Στριπ έχουν χωρίσει για περισσότερα από 6 χρόνια και ενώ θα νοιάζονται πάντα ο ένας για τον άλλον, έχουν επιλέξει χωριστές ζωές», δήλωσε αποκλειστικά στο Page Six εκπρόσωπος της Μέριλ Στριπ.

Η Μέριλ Στριπ και ο Ντον Γκάμερ έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά, τον τραγουδοποιό Χένρι Γουλφ, 43 ετών, και τις ηθοποιούς Μάμι Γκάμερ, 40 ετών και Γκρέις, 37 ετών, και τη Λουίζα Τζέικμπσον, 30 ετών, τα οποία μεγάλωσαν στο σπίτι τους στο Κονέκτικατ.

Η πασίγνωστη ηθοποιός και ο σύζυγός της γνωρίστηκαν για πρώτη φορά από τον αδελφό της, Χάρι, το 1978. Εκείνη την εποχή, η ηθοποιός θρηνούσε την απώλεια του εκλιπόντος φίλου της και συμπρωταγωνιστή της «Deer Hunter», Τζον Καζάλ, ο οποίος είχε πεθάνει από καρκίνο του πνεύμονα εκείνη τη χρονιά. Το ζευγάρι παντρεύτηκε την ίδια χρονιά και έκτοτε έχουν κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Φωτογραφίες: Splash Ideal/Images

Read More

And More