Μες στο μυαλό της Ελένης !

Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί φέτος τον χειμώνα για την Ελένη Μενεγάκη ,αν και ανέκαθεν η Ελένη μονοπωλούσε το ενδιαφέρον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης .Ομως, αναμφισβήτητα αυτή την χρονιά τόσο η έντυπη ,όσο και η ηλεκτρονική δημοσιογραφία, ασχολήθηκε μετά μανίας (και ώρες – ώρες μετά κανιβαλιστικής μανίας) μαζί της.

Βλέπετε, κάτι το διαζύγιό της, κάτι τα πεσμένα ποσοστά τηλεθέασης του «Καφέ» της ,πολύ θέλουν τα μεσημεριανά για να σε κάνουν …σήριαλ; Και τι σήριαλ… Σήριαλ πολλών επεισοδίων και μάλιστα; Σήριαλ για γερά νεύρα. Η αλήθεια είναι πως η Ελένη πουλάει και πουλάει τρελά. Αυτό είναι ίσως και το τίμημα το οποίο καλείται να πληρώσει… Και ενώ τον τελευταίο καιρό ο τηλε-τυφώνας Ελλεν ,έμοιαζε να έχει κοπάσει κάπως, ξαφνικά ένας νέος χορός ρεπορτάζ και πληροφοριών έχει ξεκινήσει να κυκλοφορεί και αφορά φυσικά στα επόμενα τηλεοπτικά σχέδια της Ελένης και στον «Καφέ» της.

Ετσι , λοιπόν, άρχισα να διαβάζω αίφνης δεξιά και αριστερά, πως στο πλαίσιο της ανανέωσης που εννοείται πως θα κάνει η γνωστή παρουσιάστρια στον «Καφέ με την Ελένη» ,προσέγγισε λέει και την παλιά συνεργάτιδά της και τέως διευθύντρια προγράμματος του Alter , Ζήνα Κουτσελίνη , προκειμένου να ενώσουν απο Σεπτέμβρη και πάλι τις δυνάμεις τους.

Η αλήθεια είναι ,πως η Ελένη και η Ζήνα έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν για πολλά χρόνια και η συνεργασία τους αυτή δεν έγραψε απλώς τηλεοπτική ιστορία, αλλά σημείωσε και μεγάλη επιτυχία. Ομως, τα τελευταία χρόνια πια, οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει και απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, για την ώρα δεν παίζει το …σενάριο να ξανά συναντηθούν του χρόνου.

Παρά τις πληφορορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητες και υποστηρίζουν το αντίθετο, όχι η Ελένη και η Ζήνα δεν έχουν έρθει σε καμία επαφή ,δεν έχει τεθεί θέμα συνεργασίας τους, δεν έχει προσεγγίσει καν η μία την άλλη. Και το ερώτημα είναι, πως κυκλοφορούν και κυρίως ποιοι και για ποιο λόγο κυκλοφορούν μία τόσο συγκεκριμένη πληροφορία, η οποία , όμως , δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τουλάχιστον για την ώρα… Τουλάχιστον γι ΄αυτή την στιγμή που μιλάμε…

Κατά τα άλλα η Ελένη ,ήδη, έχει αρχίσει να σκέφτεται νέες ιδέες για τον «Καφέ» της και να καταστρώνει τα φρέσκα τηλεοπτικά της σχέδια, μιας και έχει πάρει εδώ και καιρό τις αποφάσεις της. Πολλά πράγματα θα αλλάξουν στο χαρμάνι του «Καφέ» της , προκειμένου να τον ανανεώσει και να τον …αρωματίσει ακόμα περισσότερο.

Η εκπομπή που θα εξακολουθήσει εννοείται να έχει την μορφή ενός κλασικού πρωινάδικου, θα περιλαμβάνει απο Σεπτέμβρη πολλές ενότητες, πολλά θέματα, ενώ αλλαγές θα υπάρξουν και στα πρόσωπα που πλαισιώνουν την Ελένη τόσο μπροστά, όσο και πίσω απο τις κάμερες. Στις αλλαγές αυτές φυσικά συγκαταλέγεται και η μόνιμη εμφάνιση του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή, ο οποίος αφού το «Δέστε τους» τον Ιούνιο θα …λυθεί και θα μας απαλλάξει απο την τραγική ,τηλεοπτική του παρουσία, ο Νίκος θα ενταχθεί κανονικά ,κανονικότατα στον «Καφέ με την Ελένη».

Η Ελένη δεν έχει μάθει να χάνει, οπότε σχεδιάζει να γυρίσει στην τηλεοπτική μάχη πιο δυνατή όσο ποτέ και να τα δώσει όλα, προκειμένου η πρωτιά να επιστρέψει και πάλι στα δικά της χέρια. Βέβαια, αξίζει εδώ να σημειώσουμε, πως η Ελένη έχασε φέτος την πρωτιά της , όσο αφορά στο γενικό σύνολο τηλεθέασης της εκπομπής , γιατί όσο αφορά στο περιβόητο κοινό των 15-44 , που είναι και το πιο εμπορικό κοινό και το κοινό αυτό που …ποθούν τρελά οι διαφημιστές, η Ελένη όχι απλώς κόβει και πάλι πρώτη το νήμα, αλλά το κόβει και με διαφορά.

Συμπέρασμα; Ισως εδώ να κολλάει και το γνωστό… πολύ κακό για το τίποτα. Περισσότερες λεπτομέρειες για την ωραία Ελένη της Κάντζας και τον «Καφέ» της ,θα σας έχω προσεχώς !

READ more