“Μες την καλή χαρά”: Οι πρώτες δηλώσεις των πρωταγωνιστών της εκπομπής…

Ανανεωμένη και με τις αποσκευές της γεμάτες αισιοδοξία και πολύχρωμες εικόνες, η πιο κεφάτη παρέα του Σαββατοκύριακου ξεκινά τη διαδρομή της δυνατά και με διάθεση «Μες στην καλή χαρά»!

Από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στις 10:00, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Ευθύμης Ζησάκης αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας.

Ενδιαφέροντα θέματα και ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, χρηστικές συμβουλές, έρευνες, περίεργες ειδήσεις, gossip, ιδέες για δραστηριότητες που μπορούμε να κάνουμε στον ελεύθερο χρόνο μας, προτάσεις μαγειρικής, μόδας, ομορφιάς και διακόσμησης, μουσική αλλά και παιχνίδια.

Αγαπημένα πρόσωπα απ’ όλους τους χώρους θα μοιράζονται μαζί μας τις δικές τους μεγάλες και μικρές χαρές, τις ιστορίες τους από το χθες αλλά και τα σχέδιά τους για το μέλλον.

Το «Μες στην καλή χαρά» θα φτιάχνει συχνά βαλίτσες και θα δραπετεύει από το πλατό. Η… χάρη του και η χαρά του θα φτάσει μέχρι το πιο απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδας, αλλά θα ταξιδεύει και σε ολόκληρο τον κόσμο, εκεί όπου υπάρχουν Έλληνες.

Φέτος, θα έχουμε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να γίνουμε μέρος αυτής της μεγάλης χαρούμενης παρέας. Κινητό, υπολογιστής και tablet μπαίνουν στην πρώτη γραμμή καθώς μέσω των social media και της ιστοσελίδας της εκπομπής θα μπορούμε να συμμετάσχουμε ενεργά σε διαδραστικά παιχνίδια, μοναδικούς διαγωνισμούς και ψηφοφορίες.

Κατερίνα Καραβάτου: «Η χαρά είναι παντού. Απλώς εμείς πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια μας και να προσπαθήσουμε να την ξαναβρούμε. Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τη σκληρή πραγματικότητα. Ο καθένας μόνος του, αλλά και όλοι μαζί νομίζω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μ’ ένα χαμόγελο όλα γίνονται πιο εύκολα!»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Τα πιο απλά πράγματα είναι και τα πιο δύσκολα. Το να φτιάξεις, για παράδειγμα, τη διάθεση ενός ανθρώπου. Φέτος, θα είμαστε μια παρέα όνομα και πράγμα… για να είστε και εσείς ‘ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ’».

Παύλος Σταματόπουλος: «Εγώ βρίσκω μικρές χαρές στα Σαββατοκύριακα με την οικογένειά μου, στα βράδια τα καθημερινά με καλό φαγητό και φίλους, στα παιδικά χαμόγελα και στις 10 το πρωί κάθε Σαββατοκύριακο».

Ευθύμης Ζησάκης: «Στην λέξη ονειρεύομαι μας δίνει τα φτερά και ο μόνος τρόπος να συμβεί… ποιος είναι; Η χαρά. Ταλαντούχα, όμορφη και αισιόδοξη παρέα του ‘Μες στην καλή χαρά’ καλώς σας βρήκα».

Read More

And More