Μεσσηνία: Νέο χτύπημα των ”Ταγμάτων Εφόδου” της Χρυσής Αυγής – Σακάτεψαν μετανάστες στα φανάρια!

Τρεις μέρες μετά τα όσα έγιναν σε πανηγύρια της Ραφήνας και της Αιτωλοακαρνανίας, έρχεται στο φως ακόμα μία άγρια επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής, που όπως φαίνεται όχι μόνο υποκαθιστούν την αστυνομία, αλλά κάνουν πράξη τις εντολές του αρχηγού τους, Νίκου Μιχαλολιάκου, για ανάληψη δράσης από τα ”Τάγματα Εφόδου”.
Όπως αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα της Μεσσηνίας, ”Ελευθερία”, μέλη της Χρυσής Αυγής -πάνω από 10 άτομα που ήρθαν κατά πάσα πιθανότητα από την Αθήνα με βαν- επιτέθηκαν την περασμένη Τετάρτη (05-09-2012), και έδιωξαν τους μετανάστες από τα φανάρια της Καλαμάτας. Οι χρυσαυγίτες, τους ξυλοκόπησαν άγρια και στη συνέχεια ο σύνδεσμος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση – με την οποία πετάει το γάντι στην Πολιτεία και τα όργανά της.
Όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός, ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας απάντησε ότι δεν έχει γίνει καμία σχετική καταγγελία για επίθεση σε μετανάστες. Η αστυνομία μάλλον πιάστηκε στον ύπνο καθώς είναι ανέτοιμη να αντιμετωπίσει την οργανωμένη βία που ασκούν τα μέλη ενός… κατά τα άλλα νόμιμου κόμματος.

Read More

And More