Μετά από 25 χρόνια “Ο τροχός της τύχης” ζωντανεύει και πάλι στο Star! Ολο το ρεπορτάζ…

Μετά από δύο και πλέον δεκαετίες ή αν προτιμάς μετά από είκοσι πέντε ολόκληρα χρόνια, το θρυλικό τηλεπαιχνίδι “Ο τροχός της τύχης” ζωντανεύει και πάλι στους δέκτες μας. Μετά από είκοσι πέντε χρόνια το καθημερινό τηλεπαιχνίδι που γνωρίσαμε φυσικά μέσα από τον ΑΝΤ1 και το οποίο έγραψε την δική του ιστορία ετοιμάζεται για να επιχειρήσει ένα μεγάλο τηλεοπτικό comeback!

Το Star είναι το κανάλι εκείνο που αποφάσισε να δώσει και πάλι πνοή στο εν ΄λόγο παιχνίδι ελπίζοντας σε καλύτερες τηλεοπτικές μέρες. Με άλλα λόγια; Οι ιθύνοντες του Star στην προσπάθειά τους να βρουν μία σωτήρια λύση για τα απογεύματά τους, μία λύση η οποία θα έρθει και θα αναστήσει την πολύπαθη φέτος απογευματινή, καθημερινή τους ζώνη στους πίνακες τηλεθέασης, σκέφτηκαν να εμπιστευτούν μία παλιά, τηλεοπτική αξία, η οποία έκανε στους δέκτες μας θραύση για χρόνια ολόκληρα.

Αποτέλεσμα; Λίαν συντόμως “Ο τροχός της τύχης” θα αρχίσει να γυρίζει σαν τρελός και να μοιράζει πλουσιοπάροχα δώρα στο κανάλι της κάτω Κηφισιάς, με στόχο βεβαίως-βεβαίως να καταφέρει να γοητεύσει και την Nielsen, γιατί όλα αυτά γίνονται για έναν κύριο λόγο. Να καταφέρει το Star με αυτό το τρόπο να αποκτήσει ένα μεγάλο κομμάτι από την πίτα της απογευματινής τηλεθέασης, το οποίο φυσικά θα είναι και το lead-in τους κεντρικού τους δελτίου ειδήσεων, το οποίο φέτος μετά το τέλος της τούρκικης σαπουνόπερας “Προδοσία”, τα έχει περάσει δύσκολα, πολύ δύσκολα σε ότι έχει να κάνει με την τηλεθέαση και τον ανταγωνισμό.

Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που το στήσιμο και η προετοιμασία του παιχνιδιού έχει ξεκινήσει στο κανάλι και γίνεται με άκρως εντατικούς ρυθμούς. Σύμφωνα δε με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, αυτές τις ημέρες αναμένεται να κλείσει το όνομα του σκηνοθέτη που θα αναλάβει την σκηνοθεσία του, έτσι ώστε από την επόμενη εβδομάδα να είναι σε θέση να ξεκινήσουν και τα απαραίτητα δοκιμαστικά, για να δούμε το σε ποιον θα πέσει ο τηλεοπτικός κλήρος.

Οι φήμες δε που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα και θέλουν τον Σωτήρη Καλλυβάτση να είναι μία από τις επικρατέστερες επιλογές για το κανάλι και να βρίσκεται σε προτεραιότητα, δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά, ίσα-σία που διαψεύδονται κιόλας. Η διαδικασία της επιλογής παρουσιαστή θα ξεκινήσει εντελώς… από το μηδέν, με την έννοια ότι δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή που μιλάμε κάποια συγκεκριμέν πρόσωπα που να κρατούν τα σκήπτρα σε σύγκριση με κάποια άλλα.

“Αυτές τις ημέρες έχουμε ξεκινήσει να ετοιμάζουμε το παιχνίδι, οπότε είναι πολύ νωρίς για να αναφερόμαστε σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο, γιατί απλούστατα όλη αυτή η διαδιακασία αναμένεται να ξεκινήσει από ΄βδομάδα.Σαφέστατα και οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν ρίξει στο τραπέζι κάποια ονόματα και τα εξετάζουν, αλλά ούτε τα ονόματα αυτά έχουν διαρρεύσει, ούτε έχουν ξεκινήσει οι επαφές, οι προτάσεις και τα δοκιμαστικά”, αποκαλύπτουν στο TLIFE κύκλοι του καναλιού.

Τέλος, αξίζει να σου πω, ότι ο στόχος των Starικών είναι “Ο Τροχός της τύχης” να έχει βγει στον αέρα το αργότερο μέχρι τα μέσα του Μάρτη και να χαρίσει δώρα, πολλά δώρα, μέχρι και αυτοκίνητα όπως συνέβαινε άλλωστε και το παλιό, καλό καιρό. Το παιχνίδι δε θα γυρίζεται στα στούντιο “ΚΑΠΠΑ”.


Read More

And More