Μετά τα μεσάνυχτα η ενημέρωση κατεβάζει… ρολά στον ΑΝΤ1 !

Ρολά κατεβάζει μετά τα μεσάνυχτα, η ενημέρωση στον ΑΝΤ1 ! Το κανάλι του Αμαρουσίου τελικά την πήρε την οριστική του απόφαση και από το Σάββατο 14 του μήνα, δεν θα υπάρχει πλέον στους δέκτες μας, το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Βλέπετε, η οικονομική κρίση έχει κάνει κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία της στον ΑΝΤ1, με αποτέλεσμα η λογική του… “κουρέματος” να εφαρμόζεται παντού, χωρίς να γίνονται εξαιρέσεις και απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα; Χωρίς την διοίκηση να την νοιάζει το όποιο κόστος θα κληθεί να πληρώσει σε σχέση με την τηλεοπτική εικόνα που παρουσιάζει και με το τηλεοπτικό της κύρος !

Η δυσάρεστη αυτή είδηση μας επιβεβειώθηκε δε πριν από λίγο και μέσα από σχετική ανακοίνωση – αλλαγή του καναλιού :

«Παρακαλούμε σημειώστε αλλαγές και προσθήκες που αφορούν στο πρόγραμμα 29/12 (Δεύτερο Δελτίο). Από το Σάββατο 14/7 και καθημερινά δεν θα μεταδίδεται το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων».

Πάντως, έχει ενδιαφέρον κανείς να δει το τι λέει για όλα αυτά ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού Στρατής Λιαρέλλης, ο οποίος όταν ανέλαβε καθήκοντα πριν από περίπου τρία χρόνια, ένας από τους όρους που είχε βάλει τότε στην διοίκηση για να πει το “ναι”, ήταν η ενημέρωση του καναλιού να μην… πειραχτεί, αλλά και να επιστρέψει στους δέκτες μας το νυχτερινό δελτίο το οποίο και τότε το είχε φάει η μαρμάγκα !

Αν το σκεφτεί κανείς δε καλύτερα, ο ΑΝΤ1, ένα από τα δύο μεγαλύτερα ιδιωτικά κανάλια της χώρας, είναι ένα κανάλι που αυτή την στιγμή “υπηρετεί” την ενημέρωση μόνο το μεσημέρι και το βράδυ, – μέσα από τα δύο του δελτία – , και χωρίς να υπάρχει πια καμία ενημερωτική εκπομπή στο πρόγραμμα, ούτε για… δείγμα !

Και όλα αυτά, σε μία εποχή που οι ανάγκες της ενημέρωσης είναι τεράστιες και οι εξελίξεις καταιγιστικές !!!!!!

Read More

And More