Μετά την πλαστική επέμβαση στα καλλιστεία!

Μετά την πλαστική επέμβαση στα καλλιστεία! | tlife.gr

Η νεαρή Alexandra Homayoonpoor επιστρέφει δυναμικά στο χώρο του μόντελινγκ μετά από το σοβαρό τραυματισμό της στο πρόσωπο.

Η νεαρή κοπέλα είχε χτυπήσει, πριν από λίγο καιρό, στη μύτη της, μετά από επίθεση που είχε δεχτεί με τον φίλο της, σε ένα μπαρ. Το μοντέλο είχε υποστεί σοβαρές ζημιές στο πρόσωπο της, και η μύτη της φαινόταν σαν να είχε κοπεί στα δυο μετά από χτύπημα που δέχτηκε με ένα γυαλί. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να την εγχειρίσουν καθώς ένα κομμάτι γυαλί είχε μπει τόσο βαθιά στη μύτη της, που φαινόταν μόνο από τις ακτινοογραφίες. Μετά την εγχείρηση της έκαναν 12 ράμματα.

Αργότερα, της έκαναν πλαστική επέμβαση στη μύτη που κράτησε πάνω από μια ώρα και η 21χρονη κοπέλα νόμιζε ότι το πρόσωπο της είχε καταστραφεί για πάντα!. «Ένιωθα σαν κάποιος να μου είχε ρίξει μπουνιά στο πρόσωπο. Ο ώμος μου ήταν γεμάτος χαρακιές από τα γυαλιά και η μύτη μου έτρεχε αίμα», λέει η νεαρή Alexandra.

Το 21χρονο μοντέλο ήταν συντετριμμένο μετά την επίθεση και χρειάστηκε πολύ χρόνο για να συνέλθει. Η ίδια αναφέρει ότι πήρε κουράγιο και αποφάσισε να συμμτάσχει ξανά στα καλλιστεία με τη βοήθεια του φίλου της. Και, πράγματι, η νεαρή κοπέλα κατάφερε να μπει στις 25 υποψήφιες για τον τίτλο της Miss England!

Ανάμεσα στις 25 υποψήφιες για τα καλλιστεία της Αγγλίας, η νεαρή Alexandra Homayoonpoor!

READ more