Μετά το “Dancing” τι; Σας παρουσιάζουμε τα πάντα σε σχέση με το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα του ΑΝΤ1! Μέχρι και τα πρώτα υποψήφια ονόματα…

Μπορεί το “Dancing with the stars” να τελείωσε, όμως, τα φώτα της… ράμπας, δεν σβήνουν στον ΑΝΤ1. Ναι, αμέσως μετά το τέλος του “Dancing”, οι άνθρωποι του καναλιού περνούν στο καπάκι στην τηλε-αντεπίθεση και πάλι και ετοιμάζουν για τα μάτια μας μόνο, ένας άκρως φιλόδοξο, ψυχαγωγικό πρότζεκτ. Ο τίτλος του; “Your face saounds familiar”, το οποίο στην Ευρώπη κάνει θραύση.

Πρόκειται και πάλι για ένα σόου το οποίο θα έχει κανονικά και παρουσιαστή ή παρουσιάστρια , – ανάλογα με το τι θα αποφασιστεί – , και κριτική επιτροπή, αλλά και celebrities συμμετέχοντες. Συνολικά θα βγουν στον αέρα 10 live κατά την διάρκεια των οποίων θα δούμε 8 πρόσωπα της εγχώριας σόου-μπιζ να προσπαθούν να μιμηθούν αγαπημένους τους καλλιτέχνες και κυρίως τραγουδιστές.

Ποια είναι δε η σημαντική πρωτοτυπία σε αυτό το σόου; Δεν θα υπάρχουν αποχωρήσεις !!! Οι συμμετέχοντες κάθε εβδομάδα με την ερμηνεία τους και την πιστότητά τους θα μαζεύουν πόντους και στο τέλος ο καλύτερος φυσικά κερδίζει και αυτός που έχει την πιο υψηλή βαθμολογία.

Και αν αναρωτιέστε για το αν ξεκίνησε ήδη το… σαφάρι της αναζήτησης προσώπων, πρέπει να σας πω πως “ναι”, μιας και ο στόχος είναι η πρεμιέρα να γίνει μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου. Ανάμεσα ,λοιπόν, στα πρώτα πρόσωπα που έπεσαν στο τραπέζι και συζητιούνται από τους Αντεννικούς, είναι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Μπέτυ Μαγγίρα, ο Αντώνης Λουδάρος, ο Μέμος Μπεγνής, αλλά και η Τζένη Μπότση !!!

Καλό ε;;;;

Read More

And More