Μετανιωμένη δηλώνει η 22χρονη που πέταξε το νεογέννητο μωρό της – Τι λέει στην Tatiana Live ο πατέρας της για την εγκυμοσύνη

Σοκάρουν τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος της 22χρονης που πέταξε το νεογέννητο μωρό της από το μπαλκόνι πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη. Η νεαρή κοπέλα στην προανακριτική της κατάθεση, μετανιωμένη, παραδέχθηκε την αποτρόπαια πράξη της και περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη μέχρι το μοιραίο περιστατικό.

Από την πλευρά της, η μητέρα της κατηγορουμένης ήταν, όπως είναι λογικό, σοκαρισμένη. Η ίδια φέρεται να ανέφερε στην κατάθεση της στους αστυνομικούς: “Δεν το χωράει ο νους αυτό που έγινε. Δεν μπόρεσα ουτε καν να της δώσω μια συμβουλή σα μάνα πριν γίνει ό, τι έγινε. Αυτό που έγινε είναι κάτι τραγικό. Θέλω να ζητήσω συγνώμη εκ μέρους της κόρης μου. Μακάρι να μπορούσα να τα είχα αποτρέψει όλα αυτά. Δεν ξερω τι άλλο να σας πω”.

Ο πατέρας της 22χρονης μίλησε στην Tatiana Live.“Δεν φαινόταν η εγκυμοσύνη. Δεν είχε πει τίποτα σε κανέναν”, λέει στην εκπομπή τονίζοντας πως η κόρη του χρειάζεται σε αυτή τη φάση ψυχολογική υποστήριξη.

Στην εκπομπή του Epslion μίλησε όμως κι ένας πρώην φίλος της 22χρονης με τον οποίο επικοινώνησε λίγο αφότου έμαθε για την εγκυμοσύνη της. Εκείνος την είχε συμβουλέψει να το πει στους γονείς της.

Read More

And More