Μεθυσμένη Πολιτεία: Οι celebrities στην πρεμιέρα της παράστασης [pics]

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Αλκυονίς η πρεμιέρα της παράστασης “Μεθυσμένη Πολιτεία” και πολλά ήταν τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz που έδωσαν το παρών και στήριξαν τους πρωταγωνιστές. Πρόκειται για το λογοτεχνικό έργο του Σωτήρη Πατατζή που μεταφέρετε στη σκηνή από τις Θεατρικές Σκηνές σε διασκευή Έλσας Ανδριανού και σκηνοθεσία Άρη Τρουπάκη.

Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Μεσσήνης, καταφθάνει ένας περιπλανώμενος θίασος που αποτελείται από ανθρώπους λίγο ή πολύ αποτυχημένους. Ανάμεσά τους είναι και μια νέα, πολύ ωραία γυναίκα, που γρήγορα αναστατώνει όλους τους ανθρώπους της μικρής εκείνης πολιτείας, φουντώνει τα πάθη, ξυπνάει χίλιες δυο απωθημένες επιθυμίες, ζωντανεύει τα όνειρα και, γενικά, δίνει σε όλους την ευκαιρία να γνωρίσουν καλά τον εαυτό τους και να συνειδητοποιήσουν τη φθορά τους, τη μοναξιά τους και τη λαχτάρα τους για μια ζωή καλύτερη.

Όλα αυτά, δοσμένα άλλοτε με χιούμορ, άλλοτε με πικρό σαρκασμό και άλλοτε με διάθεση ποιητική κι ονειρική, κάνουν πραγματικά τη «Μεθυσμένη Πολιτεία» ένα από τα ωραιότερα βιβλία που γράφτηκαν ποτέ για την καθημερινή ζωή μιας μικρής πολιτείας.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Ήμελλος, Δημοσθένης Παπαδόπουλος, Κατερίνα Μισιχρόνη, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Νίκος Αλεξίου, Βαγγέλης Ψωμάς, Ερατώ Πίσση, Παναγιώτης Κατσώλης και Ερρίκος Μηλιάρης.

Δες φωτογραφίες:

Δημοσθένης Παπαδόπουλος, Πέγκυ Τρικαλιώτη

Νίκος Αλεξίου, Κοραλία Καράντη

Πέγκυ Τρικαλιώτη, Αλεξάνδρα Παντελάκη

Αλεξάνδρα Παντελάκη, Κατερίνα Λέχου, Κατερίνα Μισιχρόνη, Γιώργος Καπουτζίδης

Ευγενία Δημητροπούλου

Κατερίνα Λέχου

Κατερίνα Λέχου, Ξανθή Γεωργίου

Αργύρης Παντζαράς, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Βαγγέλης Νάτσης

Αργύρης Πάντζαράς, Πάνος Κατσαρίδης

Στέλλα Παπαδοπούλου, Θάνος Καλλιώρας

Κοραλία Καράντη, Κώστας Αρζόγλου

Μιρέλα Παπαϊκονόμου, Πέγκυ Τρικαλιώτη

Φωτογραφίες: Papadakis press

Read More

And More