Μέχρι και τα Playmobil στηρίζουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η φρενίτιδα με την ψηφοφορία για να πάει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο All Star Game του ΝΒΑ συνεχίζεται! Λίγες μόλις ώρες έμειναν πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία και ο νεαρός μπασκετμπολίστας έχει καταφέρει να βρει στήριξη από όλους στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Μέχρι και τα Playmobil στηρίζουν Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο επίσημος λογαριασμός του Playmobil FunPark χρησιμοποίησε το #ΝΒΑVote με μία χαρακτηριστική φωτογραφία για να ενισχύσει την ψηφοφορία για τον άσο του μπάσκετ!

Giannis Antetokounmpo #nbavote . Καλή επιτυχία Γιάννη… #playmobil #milwaukeebucks #nbaallstargame . Photo by @marietta_choumi 🙂

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Playmobil_FunPark_Athens (@playmobil_funpark_athens) στις


H θέση του Γιάννη ανάμεσα στους 10 καλύτερους παίκτες του NBA για φέτος είναι σχεδόν σίγουρη αφού σαρώνει στην ψηφοφορια που ξεκίνησε ανήμερα τα Χριστούγεννα. Τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό οι fans του δεν έχουν σταματήσει να ανεβάζουν μηνύματα συμπαράστασης με το χαρακτηριστικό hashtag.

Ποιος είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, από την γκαρσονιέρα των Σεπολίων,κατάφερε να φτάσει στους ουρανοξύστες της Αμερικής.

Γεννημένος το 1994, είναι το τρίτο από τα πέντε παιδιά της οικογένειας Αντετοκούμπο, που το 1992 μετανάστευσε από τη Νιγηρία στην Ελλάδα, μέσω Τουρκίας. Τα παιδιά μεγάλωσαν με πολλές στερήσεις και πολλές φορές ο ίδιος χρειάστηκε να βγει στους δρόμους να πουλήσει μικροαντικείμενα, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει το οικογενειακό εισόδημα.

Ο αδερφός του Θανάσης είναι επίσης μπασκετμπολίστας και το ταλέντο τους τους οδήγησε στο να αλλάξουν ομάδα και να μετακομίσουν τα τελευταία χρόνια στου Ζωγράφου. Πλέον και ο Θανάσης είναι μαζί με τον αδερφό του Γιάννη στην Αμερική και ζει μοναδικές στιγμές ανάμεσ στους Αστέρες του NBA.

Ο Γιάννης λίγο πριν φύγει για να κάνει πραγματικότητα το όνειρο κάθε αθλητή είχε μιλήσει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για τα συναισθήματά του.

Read More

And More