Μια αγαπημένη οικογένεια! Η Άντα Λιβιτσάνου μας συστήνει τα αδέρφια της

Τα γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ της Τετάρτης η Άντα Λιβιτσάνου. Σε έναν ιδιαίτερο χώρο στη Γλυφάδα υποδέχτηκε τους αγαπημένους της φίλους. Στο πλευρό της φυσικά ήταν και οι οικογένειά της και τα αγαπημένα της αδέρφια.

Δες εδώ φωτογραφίες από το party γενεθλίων

Ο Αλέξανδρος, η Ναταλία και ο Δημήτρης πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό του TLIFE μαζί με την εορτάζουσα. Δεν μοιάζουν πολύ αλλά σίγουρα είναι πολύ δεμένοι και πάντα δίπλα ο ένας στον άλλον.


Η Άντα είναι πολύ δεμένη με τα αδέρφια της

Ο Αλέξανδρος είναι μουσικός και ενορχηστρωτής και μάλιστα έχει συνεργαστεί πολλές φορές με την Άντα στα live που κάνει. Γιατί εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός έχει και πολύ ωραία φωνή. Το καλλιτεχνικό και δημιουργικό στοιχείο όμως είναι χαρακτηριστικό όλη της οικογένειας.

Ο μικρότερος αδερφός της, ο Δημήτρης είναι μάγειρας και εργάζεται σε μεγάλο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας. Κάπου εκεί κοντά εργάζεται και η Ναταλία και συγκεκριμένα στο The Gin Joint.


Οι Λιβιτσάνοι

Στο party γενεθλίων δεν σταμάτησαν να πειράζουν ο ένας τον άλλον! Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Άντα μας συστήνει τα αδέρφια της αφού και οι τρεις την επισκέπτονται πολύ συχνά στο ζαχαροπλαστείο της στη Γλυφάδα.

Θυμήσου εδώ και την επίσκεψη του TLIFE στο Ada’s little kitchen.

Read More

And More