Μία ανάσα από τον μεγάλο ημιτελικό του “The Voice”! Τι θα δούμε απόψε. Φωτό από τις πρόβες…

Μία μόλις ανάσα μας χωρίζει πλέον από τον μεγάλο ημιτελικό του “The Voice”! Με άλλα λόγια; Τα ψέματα τελείωσαν και η ώρα της κρίσης έφτασε! Ναι, η ώρα όπου οι οκτώ φιναλίστ θα βρεθούν αντιμέπωποι με την στιγμή της μεγάλης αλήθειας έφτασε.

Απόψε το βράδυ για τους έξι από τους οκτώ συμμετέχοντες το ταξίδι θα τελειώσει κάπου εδώ και οι στιγμές θα ζήσουν θα είναι σίγουρα δύσκολες, μιας και θα νιώσουν πως μπορεί να τα κατάφεραν και να έφτασαν μέχρι την πηγή, δεν κατάφεραν ,όμως, να πιουν και νερό!

Οπως ,λοιπόν, ήδη φαντάζετστε και όπως σας έχουμε πει εδώ και μέρες, οι Αντεννικοί γι ΄αυτό τον αποψινό τελικό δουλεύουν νυχθημερόν, προκειμένου να τα καταφέρουν και να μας προσφέρουν μία άκρως λαμπερή και εντυπωσιακή βραδιά μεγάτη μουσική, αλλά και σασπένς!

Λίγα μόλις λεπτά μετά τις 9.00 το βράδυ ο σκηνοθέτης θα αναφωνήσει “τρία,δύο, ένα, φώτα κάμερα, πάμε” και το προτελευταίο live του ΑΝΤ1 θα είναι στον αέρα, πλημμυρίζοντας με αγωνία την ψυχή των διαγωνιζόμενων, των δικών τους ανθρώπων, φυσικά των “προπονητών” τους, όπως επίσης και όλων εκείνων των τηλεθεατών που αυτό το χειμώνα παρακολούθησαν το “The Voice” με μανία!

Στην σκηνή του σόου απόψε δεν θα δούμε να λάμπουν μόνο τα οκτώ, ολοκαίνουργια αστέρια του ΑΝΤ1, αλλά και το διεθνούς φήμης αστέρι Indila, το κορίτσι αυτό που με τις μελωδίες του τρελαίνει το Internet και εκατομμύρια κόσμου ανά τον πλανήτη, αλλά και πολλά αστέρια της εγχώριας μουσικής σκηνής τα οποία ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα των Αντεννικών και θέλησαν να βρεθούν δίπλα στα παιδιά και για να βοηθήσουν και για να τα εμψυχώσουν. Κάπως έτσι ,λοιπόν, δημιουργήθηκαν και τα εξής άκρως ενδιαφέροντα ζευγάρια…

Αφού η βραδιά ξεκινήσει με την εμφάνιση της Indila και του Μιχάλη Σταβέντο, στην συνέχεια η ομάδα του Αντώνη Ρέμου θα περάσει στην αντεπίθεση όπου και θα δούμε τους παρακάτω συνδυασμούς… Τον Στέλιο Ρόκκο με τον Αλεξ Οικονόμου και τον Βασίλη Καρρά με τον Λευτέρη Κιντάτο.

Αμέσως μετά θα ανέβει στην σκηνή η ομάδα της Δέσποινας Βανδή, όπου και θα δούμε την Τζώρτζια των “Μπλε” με την Κατερίνα Λιόλιου και την Μαντώ με την Μαρία – Ελενα Κυριάκου

Εννοείται πως ξεχωριστοί θα είναι και οι καλεσμένοι της ομάδας της Μελίνας Ασλανίδου με τον Κώστα Μακεδόνα να τραγουδά μαζί με την Αίμιλη Χαραλάμπους και τον Μάνο Πυροβολάκη με τον Βασίλη Χατζηπαρτάλη

Οσο για ποιες είναι οι εκπλήξεις στην ομάδα του Μιχάλη Σταβέντο; Οι Μέλισσες θα τραγουδήσουν με την Αρετή Κοσμίδου και η Ελενα Παπαριζου με τον Γιούρι Μέλικοβ.

Read More

And More