Μία δόση από… “Μία”! Μία πρώτη γεύση από το τι θα περιλαμβάνει η ολοκαίνουργια εκπομπή της Τατιάνας…

“Μία”… Η εκπομπή που έχει καταφέρει να γίνει αυτή την εποχή talk of the town πριν καν βγει στον αέρα. Με άλλα λόγια; Οι πάντες αναρωτιούνται για το τι ακριβώς ετοιμάζει φέτος η Τατιάνα Στεφανίδου στο Star, μιας και πήρε ως γνωστόν την μεγάλη απόφαση να μας εκπλήξει για ακόμα μία φορά.

Επειδή ,λοιπόν, μας ρωτάτε, η Τατιάνα και οι συνεργάτες της, δίνουν τη δική τους εκδοχή για το περιεχόμενο της νέας εκπομπής και… λύνουν το μυστήριο!

Όχι ότι θέλουμε να σας κάνουμε τους δύσκολους, αλλά να, κι εμείς -μη νομίζετε- ακόμα πλάθουμε τη Μία και μοναδική. Γιατί, μπορεί να είναι «Μία» η εκπομπή, η ώρα που θα προβάλλεται, η γυναίκα, η ζωή αλλά σκέψου πόσες διαστάσεις έχει! Χρόνος και κέφι να σου βρίσκεται να μετράς:
Τα Νέα της Ημέρας, αυτά που θέλουμε να ακούμε -ξέρετε εσείς- από εμάς θα τα ακούτε! Γιατί θα καθόμαστε παρέα και θα τα φτιάχνουμε -με τον τρόπο που …θέλετε εσείς- θα τα συζητάμε και θα σας κλείνουμε το μάτι!
Κι επειδή πολύς ο λόγος για τις σχέσεις, η λέξη είναι …μία: Θα τις αποδομήσουμε και θα τις ξαναχτίσουμε από την αρχή!
Το ίδιο και τις ιστορίες ζωής, από ανθρώπους, που έχουν ανακαλύψει το νόημά της, μέσα από χαρές ή περιπέτειες.
Τη Μόδα θα την …ξεκρεμάσουμε και θα τη φορέσουμε, αλλά θα τη βγάλουμε και βόλτα για να την κάνετε πρόβα κι εσείς!
Η Ομορφιά θα …αλλάξει μακιγιάζ, αλλά εδώ θα σας κάνουμε τους δύσκολους και δεν θα σας πούμε προς το παρόν περισσότερα!
Η μαγειρική θα περάσει από γειτονιές και ιστορίες, γιατί σίγουρα δεν θα είναι …μία, αλλά πέντε σε μία!
Μία από αυτές τις ημέρες κάναμε και τα δοκιμαστικά και σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τα ονόματα της μίας και μοναδικής, φρέσκιας κι αναπάντεχης ομάδας, που θα κάνει παρέα στην Τατιάνα και σε εσάς!

Read More

And More