Μία “Εκδρομή” που θα σου κόψει την ανάσα ξεκινά απόψε στον ΑΝΤ1!..

Τι συμβαίνει σε αυτή την “Εκδρομή”; Μέσα στο καταχείμωνο, σε άγριες καιρικές συνθήκες, 13 άτομα βρίσκονται εγκλωβισμένα σε ένα ξενοδοχείο – καταφύγιο στην απομακρυσμένη πλευρά ενός βουνού. Άγνωστοι οι περισσότεροι μεταξύ τους, βρίσκονται εκεί ο καθένας με διαφορετική αφορμή.
Τι σχέση έχουν όλοι αυτοί οι φαινομενικά άσχετοι μεταξύ τους άνθρωποι; Βρέθηκαν τυχαία εκεί, ή κάποιος επιδίωξε να τους μαζέψει; Οι καιρικές συνθήκες απομονώνουν τους ήρωες μας στο απομακρυσμένο καταφύγιο και καθιστούν αδύνατη την απομάκρυνση τους από εκεί. Εγκλωβισμένοι αρχίζουν να καταλαβαίνουν πως ο εγκλεισμός τους, δεν είναι τυχαίος. Κανείς τους δεν θα βγει από εκεί μέσα όπως ήρθε…
Η ιστορία του παρελθόντος θα αποκαλυφθεί ανάγλυφη και θα διαμορφώσει σχέσεις και καταστάσεις, ανατρέποντας τα πάντα!
Στο πρώτο επεισόδιο, η Έλλη δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα και φεύγει για το βουνό να συναντήσει τον πρώην σύζυγο της, Λάζαρο, που βρίσκεται εκεί με την ομάδα των ορειβατών και τον οδηγό τους –το Μάρκο. Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες αναγκάζουν την ομάδα να διακόψει την αναρρίχηση αλλά η επιστροφή τους στον ξενώνα δεν είναι εφικτή. Εμπόδια στο δρόμο τους, τους αναγκάζουν να διανυκτερεύσουν στο βουνό, ενώ ο οδηγός τους που πήγε για βοήθεια, δεν επιστρέφει.
Η άφιξη της Έλλης στο ξενώνα συμπίπτει με την άφιξη μιας δημοσιογράφου –της Αλεξάνδρας-, ενός ζευγαριού μουσικών –του Σταύρου και της Νατάσας- , ενός μυστηριώδους καθηγητή –του Γεράσιμου, κι ενός ηλικιωμένου αγρότη –του Θωμά. Ο καθένας τους επικαλείται και ένα λόγο για τον οποίο βρίσκεται εκεί, σύντομα όμως αποκαλύπτεται πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.
Αυτή η “Εκδρομή” δεν θα είναι σαν τις άλλες… Θα είναι γεμάτη αγωνία, ερωτηματικά, ένταση και ανατροπές. Μην χάσετε την πρεμιέρα της, απόψε στις 22:15 στον ΑΝΤ1!
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αλέξανδρος Πανταζούδης
ΣΕΝΑΡΙΟ: Στέλλα Βασιλαντωνάκη
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Λίνα Σακκά, Όθωνας Μεταξάς, Τίνα Λεωνόρα, Γιάννης Ποιμενίδης, Δημήτρης Κοντός, Νίκος Κολοβός, Ιφιγένεια Δεληγιαννίδη, Βασιλική Γραικού, Νίκος Νικολάου, Γιώργος Χαλεπλής, Ευγενία Σαμαρά, Νίκος Τσολερίδης, Δημήτρης Κυρατσούδης, Έφη Κόντα, Στέλιος Καλαϊτζής, Ορέστης Παλιαδέλης, Μιχάλης Συριόπουλος, Αλέξανδρος Κασάπης.

Read More

And More