Μια Eλληνίδα στη νέα διαφημιστική καμπάνια του Louis Vuitton!

H Ελληνίδα Ροζάνα Γεωργίου είναι στη λίστα με τα καλύτερα μοντέλα του πλανήτη αφού έχει φωτογραφηθεί για μεγάλους επώνυμους οίκους. Η αρχή έγινε με τις επιδείξεις των οίκων Versace, Calvin Klein, Celine και πολλών άλλων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” είναι η πρώτη Ελληνίδα που πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Στίβεν Μαϊζέλ ο οποίος έχει απαθανατίσει επανειλημμένα την Μαντόνα. Η νέα φωτογράφηση της Louis Vuitton θα γίνει από τον Στίβεν Μαϊζέλ στην οποία θα συμμετέχει και η Ροζάνα: “Όλα έγιναν σχετικά γρήγορα. Πριν από περίπου 3 μήνες με ενημέρωσαν πως με έχουν προεπιλέξει για την καμπάνια του Louis Vuitton. Εντός μερικών ημερών με ενημέρωσαν ότι η επιλογή μου ήταν επίσημη και οριστική. Έτσι ύστερα από μία εβδομάδα βρέθηκα να φωτογραφίζομαι σε ένα στούντιο στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης από τον Στίβεν Μαϊζέλ με τα ρούχα του Louis Vuitton. Aκόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.” δήλωσε η ίδια.

Η Ροζάνα Γεωργίου βλέπει το όνομά της να συγκαταλέγεται ανάμεσα σε εκείνα καταξιωμένων τοπ μόντελ. Ιδιαίτερα μετά την συνεργασία της με τον Στίβεν Μαϊζέλ, συνειδητοποίησε πως η θέση της ενισχύεται σημαντικά στον σκληρό χώρο του μόντελινγκ.

Read More

And More