ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ… ΜΩΡΟ

Info

Βαθμολογία

***

Πρωταγωνιστές

ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ , ΣΑΚΗΣ ΜΠΟΥΛΑΣ , ΤΖΟΙΣ ΕΥΕΙΔΗ , ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ , ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ , ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ , ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΧΑΝΟΣ , ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ , ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ , ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ , ΘΩΜΑΙΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ , ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΞΕΣ , ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Σκηνοθεσία

ΝΙΚΟΣ ΖΑΠΑΤΙΝΑΣ

Σενάριο

ΝΙΚΟΣ ΖΑΠΑΤΙΝΑΣ

Ημερομηνία Προβολής

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

Διάρκεια

86 λεπτά

Είδος

KΩΜΩΔΙΑ

Χρονολογία παραγωγής

2011

Χώρα παραγωγής

EΛΛΑΔΑ

Υπόθεση

O Νώντας, ένας 50άρης, άνθρωπος της νύχτας-κοινώς «λαμόγιο», σταματά με το αυτοκίνητό του κάπου στο πουθενά, για να κάνει την ανάγκη του. «Άνθρωπος από κάτω!»… ακούγεται μια φωνή και κάπως έτσι γνωρίζει τον Αλκιβιάδη, ένα συμπαθή νοικοκύρη που χρωστάει παντού, που τον απατά η γυναίκα του, που δεν απέκτησε ποτέ παιδιά και για όλους αυτούς τους λόγους έχει δεθεί στις γραμμές του τρένου για να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο Νώντας, που ταξιδεύει με σκοπό να βρει τη μητέρα της Περσεφόνης, του μωρού που του έχει «φορτώσει» κάποια από τις πρώην του, θα ελευθερώσει τον Αλκιβιάδη και θα τον πάρει μαζί του – θέλει δε θέλει. Έτσι, κάπου μεταξύ σέξι εσωρούχων, πρώην ερωμένων, άπιστης συζύγου και ένοχου κουμπάρου, συμβαίνουν μπερδέματα, ανατροπές αλλά και εξελίξεις που φέρνουν τα πάνω κάτω.

Κριτική

Το δίδυμο είναι πια παντου ,ποιο δίδυμο δεν ξέρετε, ο Μπουλάς με τον Φιλιππίδη τώρα και στο cinema. και πραγματικά δίνουν ρέστα γιατί και οι δύο έχουν πραγματικά στόφα μεγάλου ηθοποιού. Το κακό είναι ότι αναλώνονται και οι δύο σε τόσες χαζομάρες και αλλοιώνουν την προσωπικότητα και την φιγούρα τους .Τι το ήθελες ρε Πέτρο το τυρί! Η ταινία είναι ένα road movie με κωμικό τόνο,πραγματικη κωμωδία και καλό είναι να πάτε για να ξεχαστείτε λίγο και να γελάσετε γιατί με τόσα που συμβαίνουν έξω είναι να αυτοκτονείς. Το μοναδικό μείον που εχει η ταινία είναι ότι αφήνει τους 2 πρωταγωνιστές απελπιστικά μόνους τους, όχι το έχουν ανάγκη αλλά άμα υπήρχε μια μεγαλύτερη βοήθεια θα μιλάγαμε ίσως για την κωμωδία της χρονιάς. Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.

Κριτική/Επιμέλεια

Καζιάνης Γιώργος

READ more