Μια ιστορία για ένα ταξίδι από #apoagapi

Πόσο εύκολο είναι να βρεθεί κανείς από την Αλεξανδρούπολη στην Ινδιανάπολη των ΗΠΑ; 8.735 χιλιόμετρα ίσως να είναι πολλά, όχι όμως για μια μητέρα, σε ένα ταξίδι που γίνεται #apoagapi.

Η Βάσω είχε μία και μόνη επιθυμία από την ημέρα που η Ιωάννα, η κόρη της, έφυγε για να σπουδάσει με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο της Ινδιανάπολης. Να είναι δίπλα της όταν αποφοιτήσει. Η απόσταση όμως ήταν πολύ μεγάλη και για την Βάσω ένα εμπόδιο για να βρεθεί στο πλευρό της Ιωάννας.

Για αυτόν τον λόγο, η Βάσω επισκέφθηκε το www.apoagapi.gr, την πλατφόρμα που δημιούργησε η Amita για όλες τις μητέρες που θέλουν να είναι εκεί σε σημαντικές, πρώτες στιγμές των παιδιών τους, έγραψε την ευχή της και η Amita βρήκε τον τρόπο να την κάνει πραγματικότητα!

Με τη βοήθεια των υπεύθυνων του Πανεπιστημίου, της προπονήτριας της Ιωάννας και φυσικά της ίδιας της Βάσως, η Amita ξεπέρασε κάθε εμπόδιο, οργάνωσε κάθε λεπτομέρεια και κατάφερε με …«άκρα μυστικότητα», να ενώσει μητέρα και κόρη, σε μια αξέχαστη τελετή αποφοίτησης και για τις δύο!

Η Βάσω ταξίδεψε μέχρι τις ΗΠΑ και βρέθηκε, λίγο πριν ξεκινήσει η τελετή, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της κόρης της, για να την αγκαλιάσει, να τη συγχαρεί και να την χειροκροτήσει τη στιγμή που θα λάμβανε το πτυχίο της.

Έκπληξη, συγκίνηση, χαρά, περηφάνια. Βάσω και Ιωάννα τα έζησαν και τα μοιράστηκαν όλα.

Η ευχή της Βάσως εκπληρώθηκε κάνοντας την πρώτη Amita #apoagapi ιστορία πραγματικότητα.

Στο www.apoagapi.gr μπορείς να δεις πώς πραγματοποιήθηκε η ευχή της Βάσως και να μοιραστείς τη δική σου ευχή. Μπορεί η επόμενη #apoagapi ιστορία να είναι η δική σου, αλλά ποτέ μη ξεχνάς πως πίσω από κάθε σημαντική στιγμή του παιδιού σου, #eisaipantaesy! Είσαι δεν είσαι εκεί.

Read More

And More