Μια καρδιά: Διάσημες μαμάδες μιλούν για το νέο βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη!

Ένα βιβλίο αφιερωμένο σε όλες τις μανούλες παρουσίασε πριν λίγες μέρες η Μαρίνα Γιώτη. Η γνωστή συγγραφέας (σύζυγος του Κώστα Κρομμύδα και μητέρα μιας πανέμορφης κορούλας) μετά τη σειρά των παιδικών βιβλίων που έχει παρουσιάσει καταπιάνεται με τη σχέση μητέρας και κόρης και συγκινεί. Το βιβλίο “Μια καρδιά” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και μιλά για όλα όσα αγχώνουν και ταυτόχρονα γεμίζουν χαρά όλες τις μητέρες ανεξαρτήτου ηλικίας.

“Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στη μεγάλη σειρά των γυναικών που εναλλάσσονται στη θέση της μάνας και της κόρης. Για όλα όσα θα θέλαμε να πούμε στις κόρες μας και στις μητέρες μας, αλλά συχνά το αφήνουμε για μια άλλη στιγμή, που δεν έρχεται ποτέ…”, γράφει χαρακτηριστικά η συγγραφέας.

Και φυσικά οι διάσημες μαμάδες διάβασαν με τα παιδιά τους το βιβλίο της και παρουσίασαν με τον πιο γλυκό τρόπο τα συναισθήματα για τα όσα ένιωσαν.

Άννα Δημιτρίεβιτς
«Συγκινήθηκα πολύ διαβάζοντας αυτό το βιβλίο!! Υπέροχο δώρο για κάθε μαμά, κόρη, γιαγιά . Ευχαριστούμε από καρδιάς Marina Gioti! Μια καρδιά One Heart !!»

Μυρτώ Κάζη
«Κάποιο πιστεύουν ότι η λογοτεχνία αποτελλείται από χιλιάδες σελίδες. Η Μαρίνα Γιώτη μέσα σε ελάχιστες λέξεις κατάφερε να εκφράσει τα ωραιότερα, πιο δυνατά και πιο ουσιαστικά λόγια που θέλει μια μάνα να πει στην κόρη της. Και μια κόρη να μεταφέρει στο δικό της παιδί. Όσες έχετε τις μαμάδες σας, κάντε τους μια γερή αγκαλιά. Όσες δεν τις έχετε, θυμηθείτε, οι μαμάδες μας ζούν πάντα στην καρδιά μας. Γιατί μοιραζόμαστε την ίδια καρδιά.»

Ζέτα Δούκα

«Είναι κατάθεση αγάπης, ένα μάθημα ζωής που όλες οι μαμάδες θέλουμε να πούμε στις κόρες μας και οι κόρες στις μαμάδες μας, αλλά ίσως δεν βρίσκουμε τον χρόνο ή το θεωρούμε αυτονόητο. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι το ιδανικότερο δώρο για τις αγαπημένες μου φίλες.»

Βιβή Μπασινά

«Μαρίνα σε ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας έδωσες να μιλήσουμε για υπέροχες στιγμές!»

Μαρία Φραγκάκη
«Μια καρδιά»… ένα βιβλίο για τη μοναδική σχέση μητέρας και κόρης. Ένα βιβλίο ωστόσο που συγκινεί και την «αγορομάνα» και τα αγόρια της…

Κατερίνα Μαντά

«Ένα τέλειο δώρο για τη γιορτή της μητέρας και όχι μόνο Για όλα όσα θα θέλαμε να πούμε στις κόρες μας και στις μητέρες μας, αλλά συχνά αφήνουμε για μια άλλη στιγμή που δεν έρχεται ποτέ…». Μαρίνα Γιώτη σίγουρα και μια αγορομάνα βρίσκει τον εαυτό της στο υπέροχο βιβλίο σου! Συγχαρητήρια!

Λένα Μαντά
«Αχ τι μου έκανες #marina_gioti Ένα βιβλίο που κάθε μητέρα πρέπει να διαβάσει με την κόρη της! Σ’ ευχαριστώ Μαρινάκι μου! Μαρίνα Γιώτη πολύ βαθιά πήγαν οι λέξεις σου….»

Αμαλία Κυπαρίσση
«Και όταν μια μέρα δεν θα μπορώ να είμαι πια κοντά σου, να ξέρεις πάντα πως θα ζω μες στην καρδιά σου”. Ευχαριστώ Marina Gioti που μου θύμησες ποσο τρελά χτυπούσε η καρδιά μου την πρώτη φορά που τη συνάντησα. Ένα βιβλίο μικρό και συναισθηματικό. Μιλάει κατευθείαν “στην καρδιά” κάθε μητέρας. Ωδή στη μητρική αγάπη, αυτή που μετριέται με τους χτύπους της καρδιάς»

Εύη Σταθάτου
«Ένα βιβλίο που λέει αυτά ακριβώς που θέλουμε να πούμε στα παιδιά μας και όμως συχνά αφήνουμε για μια άλλη στιγμή, αυτή που μπορεί να μην έρθει και ποτέ…»

Ζωή Κρονάκη
«Όταν διάβασα πρώτη φορά το βιβλίο, πήρα την Μαρίνα και της είπα τι μου έκανες τώρα; Ήμουν στο ραδιόφωνο, της λέω τι θα κάνω τώρα; Πως θα συνεχίσω; Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να αποκωδικοποιήσω αν κλαίω ας μαμά ή αν κλαίω ως παιδί. Το βιβλίο αυτό που έδωσε μια αισιοδοξία και μια προοπτική που δεν είχα σκεφτεί πότε μέχρι σήμερα. Θέλω να πιστεύω ότι η μαμά μου θα δει μέσα στην καρδιά μου και εγώ θα ζω μέσα στην καρδιά της Κρίστας και αυτή η προοπτική που μου έδωσε αυτό το βιβλίο με κάνει και νιώθω πολύ χαρούμενη και αισιόδοξη.»

Read More

And More