“Μια μέρα”! Μάθε τα πάντα για το νέο τηλεοπτικό βήμα της Μάγιας Τσόκλη…

Και ποιος δεν έχει λατρέψει τις εκπομπές της; Και ποιος δεν έχει γνωρίσει με την βοήθειά της το μεγαλείο του ταξιδιού, της εξερεύνησης, της αναζήτησης νέων τόπων, νέων σκέψεων, νέων ιδεών… Ο λόγος; Ο λόγος για την Μάγια Τσόκλη η οποία αποφάσισε να επιστρέψει δριμύτερη στους δέκτες μας, μόνο που αυτή την φορά κρατά έναν εντελώς διαφορετικό τηλεοπτικό ρόλο.

Η γνωστή δημοσιογράφος αποφάσισε να αφήσει για λίγο τις βαλίτσες της και να μας προσκαλέσει σε ένα εντελώς διαφορετικό ταξίδι…

Η Μάγια Τσόκλη αυτή την φορά μας προσκαλεί στο ταξίδι της έμπνευσης και του οράματος, μιας και αποφάσισε να μας παρουσιάσει μία νέα σειρά από τηλεοπτικές συνομιλίες με ξεχωριστούς και πολύ διαφορετικούς-ανθρώπους, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν (ο καθένας με το παράδειγμά του) λαμπρές και αισιόδοξες περιπτώσεις έμπνευσης για όλους μας.

Αυτή η νέα εκπομπή που ολοκληρωθεί σε 11 επεισόδια, μας δείχνει την Μάγια να περνά μία ολόκληρη μέρα κοντά σε επιλεγμένα, ιδιαίτερα πρόσωπα, έτσι ώστε οι τηλεθεατές να αποκτήσουν μια πιο «εκ των έσω», φιλική εικόνα της καθημερινότητας, των συνηθειών, του περιβάλλοντος τους.

Τα παραπάνω παρουσιασμένα φυσικά με τον δέοντα σεβασμό, καθρεφτίζουν τον χαρακτήρα και τη φιλοσοφία ζωής των ανθρώπων αυτών.

Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Κυριακή βράδυ στις 8.15 από την ΝΕΡΙΤ και αυτή την Κυριακή θα δούμε την Μάγια Τσόκλη να περνά μία μέρα με την Αγλαϊα Κατσιγιάννη.

H προσβασιμότητα για τα άτομα με αναπηρία, βρίσκεται σε άριστο δρόμο, στη πόλη της Δράμας. Πίσω από την επιτυχία, στέκει η δυναμική πρόεδρος του Συλλόγου Παραπληγικών του Νομού, Αγλαϊα Κατσιγιάννη. Η Μάγια περνά μια μέρα μαζί με την Αγλαϊα και τη μητέρα της Στέλλα, μοιράζεται μαζί τους μια ασύλληπτη –για τους περισσότερους από μας- καθημερινότητα και διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη αναπηρία από την ίδια μας τη συμπεριφορά…

Την επόμενη Κυριακή δε η δημοσιογράφος κλείνει ραντεβού με τον Πωλ Ευμορφίδη, τον αντισυμβατικό «πρεσβευτή» της Ελλάδας που οραματίζεται τις καινοτομίες της Coco-Mat. Χαρισματικός, λάτρης της αποκέντρωσης, των εξοχών και της υιοθέτησης ενός υγιούς τρόπου ζωής, ο Έλληνας επιχειρηματίας ζει και αναπνέει με μεταδοτικό ενθουσιασμό και γενναιοδωρία, για να εμπνέει τους γύρω του ανοίγοντας δρόμους.

Η Μάγια Τσόκλη τον βρίσκει στη Ξάνθη όπου και το εργοστάσιο της εταιρίας, να παρακολουθεί την κατασκευή του νέου ξύλινου ποδήλατου…

Read More

And More