Μια βραδιά γεμάτη Όσκαρ… από την COSMOTE TV

Το ραντεβού είχε οριστεί εδώ και καιρό. Οι δυο κολλητές κι εγώ, σπίτι μου. Βραδιά Όσκαρ. Η τηλεόραση δείχνει COSMOTE TV από τις έντεκα το βράδυ κι εμείς έτοιμες με τις πιτζαμούλες μας στον καναπέ, με ένα πλατό τυριών, λίγο κρασί και όλη την καλή μας διάθεση για να απολαύσουμε red carpet εμφανίσεις και οσκαρική μοναδικότητα.

Η μεγάλη βραδιά της 94ης τελετής των Βραβείων Όσκαρ άξιζε το ξενύχτι μας και με το παραπάνω. Στην παρέα μας αρχικά ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο Λουκάς Κατσίκας. COSMOTE CINEMA 1HD και οι ειδικοί του κινηματογράφου ζέσταναν τη διάθεσή μας με τις υπέροχες και μοναδικές πληροφορίες που εμπειρία τους διαθέτει.

Η βραδιά μας ξεκίνησε λοιπόν με OSCARS’ NIGHT. Το μενού διέθετε εκλεκτούς καλεσμένους, υπέροχο σχολιασμό για τις υποψηφιότητες, τα παρασκήνια, τα παραλειπόμενα. Περάσαμε υπέροχα.

Το καλύτερό μας όμως η Red Carpet μετάδοση. Κορίτσια είμαστε, ρούχα θέλουμε να δούμε και να θαυμάσουμε. Η υπέροχη Χριστίνα Μπίθα σχολίαζε στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD κι εμείς συμφωνούσαμε. Απόλυτα.

Υπέροχες, πανάκριβες τουαλέτες, κοσμήματα αμύθητης αξίας, χολιγουντιανά χαμόγελα στο πιο σημαντικό κόκκινο χαλί της χρονιάς. Η Zendaya με Valentino που αναδείκνυε τη φρεσκάδα και τη νεότητά της. Η Kristen Stewart με Chanel μεν, σορτσάκι δε. Αναμφίβολα η έκπληξη της βραδιάς! Τα σχόλια άναψαν. Η μια φίλη συμφωνούσε με το ανατρεπτικό του πράγματος, η άλλη διαφωνούσε οριζοντίως και καθέτως. Εγώ είπα να φτιάξω καφέδες, γιατί η λαμπερή τελετή ξεκινούσε στις τρεις και θα μας έβρισκε το ξημέρωμα παρέα ακόμα με τις δύο κολλητές, τον αγαπημένο Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, τον Λουκά Κάτσικα, την κινηματογραφική και δημοσιογραφική τους εμπειρία, τη θετική τους διάθεση και φυσικά την COSMOTE TV.

Το κανάλι έδειξε COSMOTE CINEMA 1HD. Φυσικά είχαμε και την επιλογή να τα δούμε με τον πρωτότυπο ήχο χωρίς σχολιασμό στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, αλλά μερικά πράγματα τα χρειάζεσαι στα ελληνικά.

Δεν βλέπεις κάθε μέρα τον Will Smith να χαστουκίζει live, κι έπειτα με δάκρυα στα μάτια και το πολυπόθητο Όσκαρ στο χέρι να ζητά συγγνώμη γιατί παρασύρθηκε από την αγάπη. Δεν βλέπεις κάθε μέρα την Beyonce να δίνει τη δική της μοναδική παράσταση, την Billie Eillish να ερμηνεύει και να ακολουθεί τα χνάρια της Lady Gaga. Ω ναι! Όσκαρ τραγουδιού για το No Time to Die από το «No Time to Die» και η νεαρή, ανατρεπτική αγαπημένη Billie σηκώνει το χρυσό αγαλματίδιο με την υπέροχη, υπέροχη φωνή της. Ντυμένη στα μαύρα. Και στα Gucci βεβαίως βεβαίως.

Η Regina Hall, η Amy Schumer και η Wanda Sykes. Τρεις γυναίκες οικοδέσποινες των φετινών βραβείων Όσκαρ και η βραδιά εξελίχθηκε υπέροχα. Ούτε ένα χασμουρητό στην παρέα. Ο αμφιβληστροειδής μας γέμισε λάμψη και αστέρια. Ερμηνείες και εκπλήξεις.

Όσκαρ καλύτερης ταινίας για την ταινία CODA και Όσκαρ Β’ Ανδρικού ρόλου στον Τρόι Κότσουρ. Ο οποίος και έγραψε ιστορία, καθώς είναι πια ο πρώτος κωφός άντρας που βραβεύτηκε με το χρυσό αγαλματίδιο.

Τέλεια περάσαμε! Το ξημερώσαμε. Πήραμε ένα υπέροχο πρωινό και ξεκινήσαμε την εβδομάδα μας με λίγο ύπνο. Τι σημασία έχει. Σαν το live δεν έχει…

Thank you COSMOTE TV για την υπέροχη βραδιά!

Δεν τα είδες;
Αν έχασες την φαντασμαγορική βραδιά, δεν έχεις παρά να συντονιστείς σήμερα Δευτέρα στην COSMOTE CINEMA 1HD.

Στις 18:45 έχει ON THE RED CARPET AT THE OSCARS με υπότιτλους, στις 20:15 έχει OSCARS RED CARPET με υπότιτλους και στις 21:30 μπορείς να απολαύσεις την ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ με υπότιτλους.

Κι αν δεν προλάβεις να τα δεις απόψε, θα έχεις κι άλλες ευκαιρίες και την Παρασκευή 1/04 και το Σάββατο 9/04.

Μην το χάσεις! Αξίζει πραγματικά! Μια φορά τον χρόνο γεμίζει η οθόνη μας με τόσα χρυσά αγαλματίδια, τόσο glam και τόσο υψηλού επιπέδου ηθοποιούς.

Μάθε περισσότερα εδώ.

Δες εδώ τις καλύτερες στιγμές.