Mία βροχερή Δευτέρα…

Άλλη μία εβδομάδα ξεκινά κι ο καιρός επιστρέφει στους φυσιολογικούς του ρυθμούς… Πτώση της θερμοκρασίας αλλά και βροχές θα μας κάνουν παρέα από σήμερα.

Αναλυτικά:

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν θα εκδηλωθούν στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες, κυρίως στη δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 ενισχυμένοι βαθμιαία στα ανατολικά σε 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένεται να εκδηλωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, κυρίως στην Ήπειρο και τα νησιά του Ιονίου, όπου τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, νοτιοδυτικοί 5 με 7 και το πρωί τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στην Κρήτη 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένεται να εκδηλωθούν αραιές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στα βόρεια τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Read More

And More