Μίκαελ Σουμάχερ: Tον εγκατέλειψαν σχεδόν όλοι οι χορηγοί του μετά το ατύχημα!

‘Εχει περάσει περίπου ένας χρόνος από τότε που ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε αυτό το τραγικό ατύχημα στις Γαλλικές Άλπεις όταν έκανε σκι. Και ενώ για πολλούς μήνες είχε πέσει σε κόμα, πλέον έχει επανέλθει αλλά δυστυχώς, σύμφωνα με πηγές, βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορεί να μιλήσει.

Και μέσα σε αυτό το διάστημα του ενός χρόνου, οι χορηγοί του που άλλοτε τον αποθέωναν αρχίζουν να τον εγκαταλείπουν σταδιακά. Σύμφωνα, μάλιστα, με την Daily Mail ο νούμερο ένα οδηγός αγώνων έχασε περισσότερο από 4 εκατομμύρια δολάρια στο διάστημα αυτό του ενός χρόνου.

Η αρχή έγινε από τα brands μόδας Navyboot και Jet Set, οι οποίοι πλέον δεν πιστεύουν ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ θα επανέλθει 100%. “Δεν είναι εύκολο για τους χορηγούς του Μίκαελ Σουμάχερ να δαπανούν τόσα ποσά και να μην παίρνουν τίποτα σαν αντάλλαγμα τον τελευταίο χρόνο”, έγραψε το site Bluewin.

Η manager του οδηγού της Formula 1, Sabine Kehm, δήλωσε πριν λίγο καιρό ότι η αποθεραπεία του Μίκαελ Σουμάχερ είναι αρκετά δύσκολη και πως δεν μπορούν να γνωρίζουν ακριβώς πόσο διάστημα θα διαρκέσει. Αυτή την στιγμή, ο οδηγός αγώνων βρίσκεται στη βίλα του και τον έχουν αναλάβει κορυφαίοι γιατροί.

Πάντως, για την ιστορία, η περιουσία του, ανέρχεται στα 500 εκατομύρια δολάρια.

Read More

And More