Τους τελευταίους μήνες η Μικαέλα Φωτιάδη έχει φύγει από την Ελλάδα και έχει εγκατασταθεί στην Ολλανδία.
Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM, όπως αποκάλυψε πριν λίγο καιρό μέσα από τα social media, ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας την οδήγησε στην απόφαση να φύγει από την Ελλάδα και να πάει στην Ολλανδία όπου βρίσκεται η οικογένειά της, προκειμένου να αναρρώσει. Ωστόσο, πίσω στην Ελλάδα έμεινε ο γιος της, ο οποίος ζει με τον μπαμπά του, Γιάννη Μπορμπόκη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
««Η Μικαέλα έχει γίνει Μικά, έχω αλλάξει όνομα, έχω αλλάξει ζωή, έχω αλλάξει χώρα. Το τι ακριβώς μου έχει συμβεί θα το μάθετε κάποια στιγμή, όταν εγώ θα είμαι έτοιμη να μιλήσω για αυτό. Πάντως είμαι πολύ καλά, πολύ καλύτερα. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον» είχε γράψει η ίδια στα social media ενώ σε άλλη ανάρτηση για τον γιο της που βρίσκεται μακριά έγραψε,
«Η φωτογραφία σου δίπλα μου στο κομοδίνο, στον φάκελο μου, στα βιβλία μου, παντού! ΕΣΥ!! ΜΑΖΙ στον αγώνα μου! Σχεδόν 3 μήνες τώρα! ΕΣΥ. Όπου και αν είμαι μισή καρδιά εσύ μισή εγώ, ακόμα και από μακριά, ΜΑΖΙ! -Η Ημέρα της Μητέρας χωρίς εσένα είναι δύσκολη, η καρδιά μου είναι κοντά σου. Δεν σε έχω δει εδώ και πολύ καιρό λόγω της ασθένειάς μου, αλλά κάθε μέρα παλεύω για σένα, για εμάς. Για την ζωή ΜΑΖΙ. Δεν μπορώ να περιμένω να γίνουν οι συνομιλίες μας μέσω FaceTime πραγματικές, από κοντά. Ανυπομονώ να σε κρατήσω ξανά στην αγκαλιά μου. Μέχρι τότε, μένω δυνατή γιατί αξίζεις την καλύτερη εκδοχή μου».
Όλους αυτούς τους; μήνες που η Μικαέλα Φωτιάδη βρίσκεται στην Ολλανδία είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον γιο της. Χθες, με αφορμή μια ανάρτηση του Γιάννη Μπορμπόκη από έξοδό τους, η Μικαέλα Φωτιάδη αναδημοσίευσε την φωτογραφία και έγραψε, «Είμαι τόσο, μα τόσο πολύ ευγνώμων που το παιδάκι μας είναι ευτυχισμένο. Σε ευχαριστώ baby daddy».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.