Μικαέλα Φωτιάδη: Η βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της και η τούρτα-έκπληξη για τα γενέθλιά του!

Μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μπορμπόκη, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, η Μικαέλα Φωτιάδη είναι ξανά ερωτευμένη. Το μοντέλο είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Σπυριλιώτη και περνάει μαζί του όμορφες και δημιουργικές στιγμές. Οι δυο τους είναι full in love και βλέπουν καθημερινά τη σχέση τους να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Το ζευγάρι, σίγουρο πλέον για τη σχέση του, πραγματοποιεί ολοένα και περισσότερες κοινές δημόσιες εμφανίσεις, με τον φακό να γίνεται συχνά μάρτυρας των τρυφερών ενσταντανέ τους. Πρόσφατα, η Μικαέλα και ο Αλέξανδρος πραγματοποίησαν μια βραδινή έξοδο, δίνοντας το “παρών” στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούν ο Θοδωρής Φέρρης, η Josephine, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Χρήστος Ζώτος.

Μαζί με την παρέα τους διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς η Μικαέλα έκανε έκπληξη στον αγαπημένο της μια τούρτα για τα γενέθλιά του. Ξαφνικά εξαφανίστηκε από δίπλα του για λίγο και επέστρεψε κρατώντας μια γλυκιά δημιουργία που φτιάχτηκε ειδικά για εκείνον, πάνω στην οποία έσβησε τα κεράκια του.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More