Μικαέλα Φωτιάδη: Θέλει να φύγει για το Λος Άντζελες μετά τον τίτλο της “Μις Ευρώπη”!

Μισή Ολλανδέζα, μισή Ελληνίδα μεγάλωσε στην Ελλάδα, αποφάσισε να κάνει στόχο τους διαγωνισμούς ομορφιάς και τα κατάφερε. Φέτος, ο τίτλος Μις Ευρώπη 2016 ήταν μεγάλη καταξίωση για εκείνη. Η Μικαέλα Φωτιάδη μιλά στο People για όλα, μεταξύ άλλων και για τον άντρα της ζωής της.

Ποιος ήταν ο πρώτος σου έρωτας;

Νόμιζα ότι είχα ερωτευτεί ένα παιδί που ήταν κι αυτός μισός Ολλανδός, αλλά τώρα, κοιτάζοντας πίσω, δεν το θεωρώ έρωτα. Όταν γνώρισα τον Γιάννη (σ.σ. το σύντροφό της, Γιάννη Μπορμπόκη), κατάλαβα τι σημαίνει αγάπη και έρωτας. Γνωριστήκαμε πριν από τρία χρόνια περίπου και αρχικά ήμασταν φίλοι. Κολλητοί φίλοι. Βγαίναμε έξω, όλοι νόμιζαν ότι ήμασταν ζευγάρι κι εμείς γελούσαμε. Αλλά μια μέρα άλλαξαν όλα… Τώρα σκέψου ότι συζούμε.

Υπάρχουν πράγματα που πρόλαβαν να γραφτούν για εσένα και σε έχουν πειράξει;

Έχουν γράψει ότι είμαι μετανάστρια. Όχι, δεν είμαι, απλά γύρισα στην πατρίδα μου, την Ελλάδα. Έχουν γράψει ότι έχω σηκώσει τη μύτη ψηλά, γιατί μου έχει γίνει πρόταση για εταιρεία με εσώρουχα και έχω ζητήσει ένα σωρό λεφτά –ούτε αυτό ισχύει– και πως έχω κάνει λεκτικό φάουλ, γιατί όταν βγήκα Μις Ευρώπη, έστειλα μήνυμα στα αγγλικά αντί στα ελληνικά. Μα είμαι Μις Ευρώπη. Δεν πρέπει το μήνυμα να πάει παντού;

Αν έπρεπε να διαλέξεις, τι θα προτιμούσες: Καριέρα στο εξωτερικό ή τηλεόραση;

Ο στόχος μου είναι το εξωτερικό, θέλω να πάω στο L.A. και να δουλέψω, όμως η τηλεόραση θα μου άρεσε. Ξέρω ότι το να χτίσεις μια καριέρα στην τηλεόραση δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Τόσα παιδιά το σπουδάζουν, γιατί να τους πάρω τη θέση; Επειδή έχω ένα στέμμα και ένα χαμόγελο; Αν αξίζω για αυτή τη δουλειά, με χαρά να την κάνω!

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More