Μικαέλα Ιωνά: Το κορίτσι της “κρυφής κάμερας” του “ΌΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ” αποχαιρετά τον δικό της Θέμο

Από το βράδυ της Τρίτης, που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Θέμου Αναστασιάδη, τα social media κατακλύστηκαν από εκατοντάδες συγκινητικά μηνύματα ανθρώπων του πολιτικού, αλλά και καλλιτεχνικού χώρου, που γνώριζαν, είχαν συνεργαστεί και αγαπούσαν τον δημοσιογράφο, εκδότη και παρουσιαστή.

Μεταξύ αυτών που έσπευσαν αν εκφράσουν δημόσια την θλίψη τους για τον χαμό του Θέμου Αναστασιάδη ήταν και η Μικαέλα Ιωνά, το κορίτσι της “κρυφής κάμερας” του “ΌΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ“, η οποία τον αποχαιρέτησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

“Μεγάλη απώλεια. Δύσκολη μέρα. Ο καλύτερος δάσκαλος που θα μπορούσα να έχω. Συγκλονιστικά έξυπνος άνθρωπος με πανέμορφη ψυχή! Σας ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα διπλά σας! Ήσασταν ένας υπέροχος άνθρωπος πάντα ευγενικός! Άψογος συνεργάτης και φυσικά ένας άνθρωπος με παρά πολύ χιούμορ! Είχα την τιμή να συνεργαστώ μαζί σας και δεν θα ξεχάσω ποτέ την ευκαιρία που μου δώσατε! Θα μας λείψετε πολύ κύριε Θέμο! Θα ήθελα να ήταν ψέμα! Κουράγιο στην υπέροχη οικογένεια που είχατε δημιουργήσει!…….”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More