Στο T-Live

Μίκης Θεοδωράκης: Τι απαντά ο άνδρας που ισχυρίζεται ότι είναι γιος του, μετά τα ασφαλιστικά μέτρα της Μαργαρίτας

Ασφαλιστικά μέτρα έκανε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη εναντίον του Νίκου Κουρή, του διαχειριστή του ραδιοφώνου του Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος τα τελευταία 20 χρόνια ισχυρίζεται πως είναι γιος του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη εκτός γάμου.

Στο T-live μίλησε ο Νίκος Κουρής, καθώς και ο δικηγόρος της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, κ. Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

«Εμφανίζομαι με το όνομα Νίκος Θεοδωράκης στο ραδιόφωνο. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Το ουσιαστικό το έχω πει. Θα υπάρχει μία εξέλιξη που έχει να κάνει με δικαστικές πράξεις. Είμαστε όλοι εδώ παρόντες και αυτό που μπορεί να λύσει το θέμα είναι μία πράξη DNA» ανέφερε ο Νίκος Κουρής στο T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Θα πρέπει να αναρωτηθεί ο καθένας γιατί όλα αυτά τα χρόνια γιατί η Μαργαρίτα και ο Γιώργος δεν μου έκαναν επίθεση. Γιατί τον φοβόντουσαν. Τώρα που δεν είναι εδώ κοντά έβγαλαν μαχαίρια και κάνουν ό,τι κάνουν. Εγώ με τον Μίκη τα είχα βρει, ας περιμένουμε και τη διαθήκη του. Θα συνεχίσω να προβάλλω το έργο του με τα όποια εμπόδια βάζει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη» κατέληξε ο Νίκος Κουρής.

Από την άλλη, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, συνήγορος της Μαργαρίτας Θεοδωράκη υποστήριξε πως «Το όνομα Νίκος Θεοδωράκης είναι ένα παράνομο κατασκεύασμα του ίδιου του Κουρή. Οι Αρχές εξετάζουν σήμερα την έκδοση μίας προσωρινής διαταγής. Έγινε το δικαστήριο και περιμένουμε αύριο να δούμε την προσωρινή διαταγή. Αυτά που ισχυρίζεται ο κ. Κουρής είναι εντελώς αστεία. Αν ήθελε να αποδείξει ότι είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη θα είχε ζητήσει το DNA όσο ζούσε ο Μίκης. Γιατί δεν το ζήτησε ποτέ; Και τώρα το σκέφτηκε μετά θάνατον;»

Read More

And More