Μικρή Μαντλίν: Είχε συνεργό ο δολοφόνος της; Ποιος είναι ο άνθρωπος για τον οποίο μιλά σήμερα όλος ο πλανήτης

Για πρώτη φορά στα 13 χρόνια από την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν από θέρετρο στην Πορτογαλία, οι αρχές δυο χωρών, της Βρετανίας και της Γερμανίας δείχνουν να έχουν εντοπίσει έναν άνθρωπο ο οποίος φέρεται να είναι και ο δράστης της απαγωγής και της δολοφονίας της.

Οι Γερμανοί θεωρούν ότι ο άνθρωπος αυτός όχι μόνο απήγαγε αλλά και δολοφόνησε την μικρή Μαντλίν λίγο μετά αφού την πήρε από το κρεβατάκι της στην Πράϊα Ντα Λουζ. Την έβαλε στο τροχόσπιτο στο οποίο έμενε και από εκεί και πέρα το μικρό παιδί αγνοείται. Πάντως, σύμφωνα με το Sky News στο τροχόσπιτο το οποίο ο φερόμενος ως δράστης έστειλε πίσω στην Γερμανία, δεν βρέθηκε DNA της μικρής Μαντλίν.

Ποιος είναι όμως ο 43χρονος Γερμανός;

Σεσημασμένος παιδόφιλος, ο Κριστιάν Μπρίκνερ είναι στις γερμανικές φυλακές καταδικασμένος για τον βιασμό μιας 72χρονης Αμερικανίδας στην Πορτογαλία, δυο χρόνια πριν την απαγωγή της Μαντλίν τον Μάϊο του 2007.

Όπως είπε και ο Γερμανός εισαγγελέας, ο άνθρωπος αυτός δεν έχει ηθικούς φραγμούς και έχει ήδη καταδικαστεί και για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον μικρών κοριτσιών.

Γεννήθηκε το 1976 στην Γερμανία και στα 18 του μετακόμισε στην Πορτογαλία. Έχει ήδη καταδικαστεί δυο φορές για σεξουαλικά αδικήματα εναντίον μικρών κοριτσιών και επίσης είχε ρημάξει ξενοδοχεία και εξοχικές κατοικίες στην Πράϊα Ντα Λουζ.

Πηγή: Newsit

Read More

And More