Μικρότερες δόσεις στα δάνεια αποφάσισαν οι τράπεζες!

Μικρότερες δόσεις στα δάνεια αποφάσισαν οι τράπεζες! | tlife.gr

Ανάσα θα πάρουν οι δανειολήπτες στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων. Η Εθνική Τράπεζα αλλά η Millenium λαμβάνοντας υπόψιν της ότι λόγω της οικονομικής κρίσης το εισόδημα των δημοσίων υπαλλήλων και των συνταξιούχων συρρικνώθηκε σημαντικά, έκανε κάποιες ευνοΐκές ρυθμίσεις ώστε να εξυπηρετήσει τους πελάτες της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα »ΤΑ ΝΕΑ» από Δευτέρα θα υπάρχει η δυνατότητα επιμήκυνσης του χρόνου του δανείου, μειωμένες δόσεις και χαμηλά επιτόκια τα οποία μπορούν να πέσουν και στο 5% με την προυπόθεση να συγκεντρωθούν οι οφειλές σε ένα νέο δάνειο με προσημείωση ακινήτου. Ακόμα κι αν ο δανειολήπτης δεν θέλει να μπει στη διαδικασία της προσημείωσης και πάλι το όφελος επιτοκίου είναι σημαντικό.

Ολες οι ευνοϊκές ρυθμίσεις αρχίζουν από τη Δευτέρα, 31 Μαΐου, και ισχύουν μέχρι και την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση στα υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.

Μέσα από τη ρύθμιση μπορεί να επιτευχθεί μείωση της μηνιαίας δόσης, η οποία στα στεγαστικά μπορεί να φθάσει ως και το 40% και στα καταναλωτικά και στις κάρτες ακόμη και το 70%.

Για περισσότερες λεπτομέρειες www.newsit.gr

READ more