“Μίλα”: Όλα έτοιμα πριν την μεγάλη πρεμιέρα της Δευτέρας. Δες το τρέιλερ!

Μία ανάσα πριν την μεγάλη πρεμιέρα της Δευτέρας και τα πάντα είναι έτοιμα ή μάλλον σχεδόν έτοιμα… Τόσο η Τατιάνα Στεφανίδου, όσο και οι συνεργάτες της έχουν δουλέψει από τον Αύγουστο και μετά σκληρά, προκειμένου το “Μίλα” να έρθει στους δέκτες μας άκρως ανανεωμένο… Αλλωστε, είναι γνωστή η τελειομανία της δημοσιογράφου.

Το “Μίλα” συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά το τηλεοπτικό του ταξίδι υποσχόμενο να καταφέρει κάθε απόγευμα να μας κρατήσει πολύ καλή συντροφιά. Ναι, κάθε απόγευμα, γιατί φέτος για πρώτη φορά στην τηλεοπτική της ιστορία, η Τατιάνα αφήνει την μεσημεριανή ζώνη και θα μας κλείνει… πονηρά, συνωμοτικά το μάτι κάθε απόγευμα στις 4.45 για να μας αποχαιρετά στις 6.45 !

Ετσι, λοιπόν, η πρώτη πρόβα για την Τατιάνα Στεφανίδου στο ανανεωμένο σκηνικό της εκπομπής «Μίλα» έγινε χθες Πέμπτη, σε κλίμα ενθουσιασμού.

Σε ένα φωτεινό σκηνικό, που συνδυάζει τη high tech τεχνολογία με ξεχωριστές εικαστικές παρεμβάσεις, η Τατιάνα θα φιλοξενεί, τους τηλεοπτικούς της φίλους, που έρχονται να παρακολουθήσουν ζωντανά την εξέλιξη της εκπομπής και να συμμετέχουν με δικές τους παρεμβάσεις, ερωτήσεις και προτάσεις.

Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Μίλα» και της Τατιάνας Στεφανίδου την Δευτέρα θα είναι ο Λάκης Γαβαλάς, στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του μετά την αποφυλάκισή του.

Όπως θα δούμε και στο τρέιλερ της πρώτης εκπομπής, η Τατιάνα αρνείται σθεναρά να …μιλήσει, παρά τη «σκληρή» ανάκριση, που υφίσταται από την αμείλικτη δεσμοφύλακα. Εκείνη επιμένει, τα …πειστήρια είναι ακράδαντα και η διαρκής προτροπή «ΜΙΛΑ» είναι εξαντλητική.

Ξαφνικά ακούγονται φωνές. Δεν είναι άλλος από τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος γίνεται έξαλλος όταν ακούει ότι μετά από όλα αυτά, που του έχουν συμβεί, δεν είναι ακόμα αναγνωρίσιμος. Ο εκκεντρικός Λάκης Γαβαλάς δεσμεύεται ότι θα τα πει όλα στην Τατιάνα, με την αφοπλιστική ειλικρίνεια, που τον χαρακτηρίζει, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 16:45.

Δες το τρέιλερ



Read More

And More