Μιλένα Αποστολάκη: Εμφάνιση μετά από χρόνια με τον γιο της!

Αρκετό καιρό είχαμε να δούμε την πρώην υπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Η Μιλένα Αποστολάκη με το γιο της βρέθηκε προχθές στην επίσημη πρεμιέρα του έργου Billy Elliot στο θέατρο Παλλάς και απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό.


Η πρώην βουλευτής, η οποία ανεξαρτητοποιήθηκε το 2011, έγραψε το 2013 ένα παιδικό βιβλίο, το οποίο όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της στο ΒΗΜΑ, το έγραψε για το γιο της και τους φίλους του.

Τίτλος του βιβλίου:”Πολίτες ενωμένοι ποτέ νικημένοι” και η Μιλένα έχει πει για το δημιούργημά της στο ΒΗΜΑ: «Επιστρέφοντας στη δικηγορία, ανακάλυψα την παιδική σειρά της Νομικής Βιβλιοθήκης. Καθώς διάβαζα τα βράδια στον γιο μου, λίγο προτού κοιμηθεί, τις ιστορίες της σειράς, άρχισα σιγά σιγά να σκέφτομαι τη “δική μου ιστορία”. Η βάση της ιστορίας, λοιπόν, είναι αληθινή και αφορά την προσπάθειά μας στο παρελθόν να σώσουμε το πάρκο της γειτονιάς μας στο Παγκράτι και να το διατηρήσουμε ως αμιγή χώρο πρασίνου. Στη συνέχεια πρόσθεσα στοιχεία μυθοπλασίας, καθώς η ιστορία αποτέλεσε την αφορμή για να μιλήσω στον γιο μου και στα παιδιά για τη δύναμη της συμμετοχής, μια σκέψη που με ακολουθεί και με προσδιορίζει από τότε που ήμουν και εγώ παιδί. Θυμάμαι πάντα ένα βιβλίο του Αζίζ Νεσίν: “Ετσι ήρθαν τα πράγματα, μα έτσι δεν θα πάνε”. Διαβάζοντάς το στην εφηβεία μου, βρήκα στον τίτλο αυτού του μυθιστορήματος μια από τις κατευθύνσεις της ενήλικης ζωής μου».

Read More

And More