Μήλον της έριδος ο Ηλίας ;

Μεγάλες τηλεοπτικές …φωτιές άναψε ο Ηλίας Ψιννάκης με την αποκάλυψη που έκανε την Παρασκευή στην Ελένη Μενεγάκη πως όντως έχει δεχτεί πρόταση για πρωινό. Και γιατί άναψε μεγάλες φωτιές ; Γιατί το άκουσαν εκεί στην Κάντζα που τον πολιορκούν στενά για να τους πει το «ναι» και να αναλάβει …σχεδόν μεταμεσονύχτια σατιρική εκπομπή στο πρόγραμμά τους απο Σεπτέμβρη μαζί με τον Νίκο Καρβέλλα κι άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι.

Τρέχουν πανικόβλητοι γιατί συνήθως ο πιο …έγκαιρος και ο πιο …χουβαρντάς είναι αυτός που κερδίζει στην TV ! Τουλάχιστον αυτό έχει δείξει η τηλεοπτική ιστορία… Κανάλια που το πολυ-ζαλίζουν στις συζητήσεις και στις διαπραγματεύσεις ,συνήθως έρχονται τελευταία κατά ιδρωμένα.

Και το κανάλι που ξαφνικά εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό προσκήνιο και άναψε φωτιές στον Alpha, δεν είναι άλλο απο τον ΑΝΤ1. Ναι, οι Αντεννικοί είναι αυτοί που μπήκαν δυναμικά στην κούρσα της διεκδίκησης του απίθανου και απίστευτου Ηλία, «μεταμορφώνοντας» έτσι το μάνατζερ σε κανονικό μήλον της έριδος !

Το κανάλι του Αμαρουσίου,έχει προτείνει στον Ηλία Ψιννάκη να αναλάβει λέει την παρουσίαση πρωινής ,ψυχαγωγικής εκπομπής τα Σαββατοκύριακα, έχοντας μάλιστα στο πλευρό του, την καλή του φίλη και πρόσωπο του καναλιού ,Ζέτα Μακρυπούλια.

Αποτέλεσμα; Ο Ηλίας όπως καταλαβαίνετε είναι σε μεγάλο δίλλημα ,αφού και οι δύο προτάσεις του έχουν τσιγκλίσει αρκετά το ενδιαφέρον και κυρίως ; Το πρωινό. Βέβαια, όσο αφορά στο πρωινό υπάρχει ένα …τεχνικό προβληματάκι. Δεν αντέχει το πρωινό ξύπνημα !

READ more