Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την σύζυγό του, Κέλλυ Δρίτσα – Φωτογραφίες

Σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με την σύζυγό του, Κέλλυ Δρίτσα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και η σύζυγός του σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις βρέθηκαν στην καρδιά της Αθήνας, όπου και απόλαυσαν την βόλτα τους. 

Πιασμένοι αγκαζέ, έκανα παράλληλα τις αγορές τους στα μαγαζιά ενώ έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι. 

Ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και η αγαπημένη του ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον περασμένο Οκτώβριο στη Ρώμη, παρουσία ελαχίστων προσώπων, γεγονός που δεν γνώριζε σχεδόν κανείς. 

«Ο γάμος μου ήταν η ωραία εξέλιξη του 2022. Ούτε εγώ ήξερα ότι θα παντρευόμουν εκείνο το Σαββατοκύριακο. Για άλλο λόγο βρέθηκα στην Ιταλία και βρέθηκα παντρεμένος. Πήγαμε στην Ιταλία γιατί έπαιρνα τον μεγάλο σταυρό από τους Ιππότες της Μάλτας και είχαν προσκληθεί και τα αδέρφια μου στην τελετή αυτή και μου λένε τα αδέρφια μου, “αφού είμαστε εδώ, αφού θέλετε να παντρευτείτε, γιατί δε το κάνετε εδώ να γλιτώσετε τη διαδικασία του γάμου;»

Επειδή δεν είναι ούτε το δικό μου, ούτε της Κέλλυς το στυλ να είμαστε κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, σκεφτήκαμε ότι ήταν ωραία ιδέα να παντρευτούμε εκεί. Μαζί το αποφασίσαμε. Η πρόταση είχε γίνει νωρίτερα… Η σχέση μας δεν ήταν κρυφή απλά έχει τύχει τα τελευταία χρόνια οι κοινωνικές συναναστροφές να περιοριστούν, συν του ότι δε θέλαμε να τραβήξουμε τη δημοσιότητα, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο Mega Καλημέρα ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More