Μίλτος Καμπουρίδης: Έδωσε πλάσμα με αντισώματα του covid 19 για θεραπεία συμβατού ασθενούς! Φωτογραφίες

Ο Μίλτος Καμπουρίδης ήταν από τους πρώτους Έλληνες που έζησε την εμπειρία του κορονοϊού και το δήλωσε ο ίδιος μέσα από το προφίλ του στο instagram. Χθες η σύζυγος του γνωστού επιχειρηματία μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την περιπέτεια της οικογένειάς της λέγοντας πως στην αρχή που ο σύζυγός της είχε κάποια δέκατα δεν έδωσαν σημασία ενώ την επόμενη εβδομάδα τα συμπτώματα έγινα πιο βαριά και ήταν σαν να έχει μια βαριάς μορφής γρίπη. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι ήταν θετικά στον ιο και τα παιδιά τους χωρίς συμπτώματα εκείνα, ενώ εκείνη ήταν αρνητική.

Σήμερα ο Μίλτος Καμπουρίδης βρέθηκε στο νοσοκομείο και όπως έγραψε, δώρισε 700 ml πλάσμα αίματος πλούσιο σε αντισώματα του covid 19. To πλάσμα αυτό, όπως εξήγησε θα αποθηκευτεί στο – 80 βαθμούς κελσίου και θα εκχυθεί σε συμβατό με εκείνον ασθενή έτσι ώστε να θεραπευτεί. “Αν θες να κάνεις το ίδιο κάλεσε στο 2107286324” συμπλήρωσε ο επιχειρηματίας

“This morning I donated 700 ml of blood plasma, rich with covid-19 antibodies. The plasma will be stored in -80o C and will be infused to treat a compatible patient. If you want to do the same call 2107286324”

Read More

And More