Μίλτος Πασχαλίδης: «Πλέον έχω γίνει επαγγελματίας πατέρας και ερασιτέχνης τραγουδοποιός»

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Μίλτος Πασχαλίδης στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι”.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε για τη ζωή με τις δυο κόρες του και το πόσο τον έχουν αλλάξει σαν άνθρωπο αλλά και την κατάθλιψη που πέρασε στο παρελθόν.

«Είμαι ευτυχής με τις κόρες μου. Η μεγάλη μου κόρη είναι 13 και η μικρή σχεδόν δυο. Όταν γεννήθηκε η μικρή νομίζω ότι είμαι επαγγελματίας πατέρας και ερασιτέχνης τραγουδοποιός. Δυο είναι τα μαθήματα που έχω πάρει από τις κόρες μου. Το ένα είναι ότι έχω αναγκαστεί να κάνω υπομονή, πράγμα που είναι αντίθετο στον χαρακτήρα μου και το άλλο είναι ότι ακόμα και να θέλεις, δε μπορείς να κάνεις τα πάντα» είπε ο Μίλτος Πασχαλίδης και συνέχισε,

«Πέρασα κατάθλιψη όταν γεννήθηκε η μεγάλη μου κόρη. Δε με βοήθησε στο να την ξεπεράσω και δε με βοήθησε γιατί δεν ήθελα να τη χρησιμοποιήσω σε αυτό. Τα παιδιά μας, δεν είναι δικά μας, είναι του εαυτού τους. Την κατάθλιψη την ξεπέρασα με ψυχοθεραπεία λαο βοήθεια από φίλους μου».

Σε άλλο σημείο, ο Μίλτος Πασχαλίδης αναφέρθηκε και στη δολοφονία του Άλκη, του νεαρού από τη Θεσσαλονίκη λόγω της ομάδας που υποστήριζε.

«Δε πάει καλά ο κόσμος. Το έλλειμα παιδείας είναι τρομακτικό. Πως καταντήσαμε. Πως έχει καταντήσει η ελληνική κοινωνία να μη δέχεται ο άλλος να είναι διαφορετική ομάδα, διαφορετικό κόμμα, διαφορετικό φύλο, να μη δέχεται να είναι ομοφυλόφιλος, να είναι άλλο χρώμα. Να μην έχει καμία ανεκτικότητα επειδή δεν της μοιάζει. Με σοκάρει κάθε μέρα αυτό το πράγμα» είπε.

Read More

And More