Μίλτος Πασχαλίδης: Σπάνια εμφάνιση με την κούκλα σύντροφό του, Ανθή

Μετά από πολλούς μήνες αδράνειας, οι καλλιτέχνες επέστρεψαν στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, ξεκινώντας δειλά – δειλά τις πρώτες συναυλίες, μετά την πανδημία. Το βράδυ της Τετάρτης, ο Μίλτος Πασχαλίδης έδωσε μια μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη, την οποία παρακολούθησαν πολλοί θαυμαστές τους.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής συναντήθηκε ξανά με το κοινό του και όλοι μαζί διασκέδασαν τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες. Καλεσμένος αυτής της μεγάλης συναυλίας ήταν ο επιτυχημένος τραγουδιστής, Γιάννης Κότσιρας. Οι δυο τους ένωσαν τις φωνές τους και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.

Στο πλευρό του Μίλτου Πασχαλίδη βρέθηκε και ο άνθρωπός του, η σύντροφός του, Ανθή. Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια και μάλιστα έχουν αποκτήσει μαζί και ένα κοριτσάκι, το οποίο ήρθε στη ζωή τον Ιούλιο του 2020. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει ακόμα μία κόρη από προηγούμενο γάμο του.

Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε στη συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη και, μεταξύ άλλων, απαθανάτισε τον τραγουδιστή μαζί με την κούκλα σύντροφό του, Ανθή.

Δες φωτογραφίες:

 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More