Μιμή Ντενίση: Αγνώριστη σε φωτογραφία από το ’90 – Ποζάρει με μαύρα αγορέ μαλλιά!

Η Μιμή Ντενίση είναι μια καταξιωμένη ηθοποιός, καθώς έχει κάνει σπουδαίες δουλειές και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της υποκριτικής. Φέτος μας εξέπληξε με την απόφασή της να πει “ναι” στην πρόταση του Ant1 και να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του “Your face sounds familiar”, απόφαση που απ’ότι φάνηκε της βγήκε σε καλό. Η Μιμή Ντενίση εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά τόσο με τις ξεχωριστές εμφανίσεις της όσο και με την ευγένειά της.

Αυτή την περίοδο ετοιμάζεται για την νέα σεζόν, καθώς θα ανεβάσει την παράσταση “Από Σμύρνη… Σαλονίκη”, στην οποία θα συμμετέχουν αξιόλογοι ηθοποιοί. Παράλληλα, βέβαια, μετρά αντίστροφα για τις καλοκαιρινές διακοπές μαζί με την κόρη της, Μαριτίνα. Μαμά και κόρη έχουν ανάγκη να περάσουν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές μαζί.

H Μιμή Ντενίση ήταν, είναι και θα είναι μία πολύ κομψή και σικάτη γυναίκα. Μία φωτογραφία από το παρελθόν της θα σε πείσει! Όπως θα δεις λοιπόν, η ηθοποιός με αγορέ μαύρα μαλλιά και καρό ταγέρ κάθεται στον καναπέ του σπιτιού της κάπου μέσα στη δεκαετία του ’90 και ποζάρει με μοιραίο ύφος στον φωτογραφικό φακό.

Ο χρόνος ήταν ευγενικός με την Μιμή Ντενίση, αφού τα σημάδια του δεν είναι ορατά στην εμφάνισή της.

Read More

And More