Μιμή Ντενίση: “Δεν μπορώ άλλο τη μιζέρια και τη γκρίνια”

Η Μιμή Ντενίση δεν είναι μόνο ηθοποιός αλλά εδώ και πολλά χρόνια θεατρική παραγωγός. Σήμερα που είναι η τελευταία μέρα πριν κλείσουν τα θέατρα έγραψε ένα διαφορετικό μήνυμα για το προσωρινό κλείσιμο των θεάτρων κάνοντας γνωστή τη θλίψη της γιατί μένουν πολλά άτομα από όλες τις ειδικότητες χωρίς δουλειά, αλλά τονίζοντας ότι δεν μπορεί άλλο την μιζέρια και την… μίρλα..

Διάβασε το μήνυμά της

Πιο πολύ στεναχώρια από μας δεν μπορεί να έχει κάνεις!! Το Κι από Σμύρνη …Σαλονικη είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της δεκαετίας μαζί με το Σμύρνη μου Αγαπημένη.. Ήταν κάθε μέρα γεμάτο. . οχι με σολντ αουτ 100 κ 200 ατόμων. Έδωσε χαρά συγκίνηση περηφάνια και γνώση της αληθινής ιστορίας μας από το 22 μέχρι το 40 σε χιλιάδες θεατές. Δεν την ξέρουμε την ιστορία μας γιατί δεν μας την έμαθαν σωστά αλλά λαχταράμε να την μάθουμε!! Πολλές οικογένειες ζουν απ αυτή την παράσταση…30 ηθοποιοί 20 τεχνικοί κ άλλοι τόσοι ταμίες λογιστές ταξιθέτες φύλακες καθαρίστριες συντελεστές. Έχουμε πει θ ανοίξουμε 18 δεκ. Θεού θέλοντος!

Δεν μπορώ όμως άλλη γκρίνια.. μιρλα συνεχεία. Ναι πλήττεται απίστευτα ο δικός μας κλάδος όσο λίγοι αλλά..ας κοιτάξουμε να σώσουμε ότι μπορούμε μέσα από την ΠΕΘ κ το ΣΕΗ.. όλοι μαζί..δουλειά δράση δίκαια αιτήματα επιμονή σύμπνοια…..όχι μιζέρια παρακαλετά κ συνωμοσιολογία!!Καλλιτέχνες είμαστε..κ η τέχνη έχει ρίσκο..Κ πάλι θα τα καταφέρουμε. Προτείνω να μιλάμε λιγότερο κ να δουλεύουμε όλοι μαζί για τον κλάδο περισσότερο!!!

Read More

And More