Μιμή Ντενίση: Δημοσίευσε φωτογραφίες της με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς!

Η Μιμή Ντενίση διαθέτει τον δικό της λογαριασμό στο Instagram και, μάλιστα, είναι πολύ ενεργή στο δημοφιλές αυτό μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η επιτυχημένη ηθοποιός, η οποία ξεχώρισε την χρονιά που μας πέρασε ως κριτής στο YFSF, μοιράζεται σχεδόν καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Αυτό το διάστημα, η Μιμή Ντενίση απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στα ελληνικά νησιά, ξεκουράζεται και γεμίζει τις μπαταρίες της για τη νέα σεζόν που θα έρθει και η οποία αναμένεται να είναι πολύ απαιτητική για εκείνη.

Η τελευταία της στάση ήταν στην όμορφη Νάξο, όπου η αγαπημένη πρωταγωνίστρια πέρασε όμορφες στιγμές μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα. Αναχωρώντας, ωστόσο, για Τήνο, η Μιμή Ντενίση δημοσίευσε στο προφίλ της κάποιες φωτογραφίες που έβγαλε με το κινητό της, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο κυκλαδίτικο νησί.

Μεταξύ αυτών, λοιπόν, υπήρχαν και δύο στιγμιότυπα, στα οποία απεικονιζόταν η ίδια φορώντας δύο διαφορετικά ολόσωμα μαγιό. Ακομπλεξάριστη και σίγουρη για τον εαυτό της, τις δημοσίευσε χωρίς να χρησιμοποιήσει κάποιο φίλτρο ή να τις ρετουσάρει, εντυπωσιάζοντας του θαυμαστές της.

Η Μιμή Ντενίση μεγαλώνει όμορφα και το χαίρεται πολύ!

Read More

And More