Μιμή Ντενίση: Επέστρεψε στην Αθήνα και πόζαρε στο φακό της Κατερίνας Γερονικολού (pic)

Η Μιμή Ντενίση μετά από καλοκαίρι γεμάτο όμορφες στιγμές στο εξοχικό της στο Θεολόγο αλλά και στα υπόλοιπα μέρη που επισκέφτηκε, αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα. Η γνωστή ηθοποιός είναι λάτρης του καλοκαιριού και έτσι θέλησε να περάσει μακριά από την πρωτεύουσα και τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη.

Πλέον, ούσα στη βάση της η ίδια είναι πανέτοιμη να ασχοληθεί με τις επαγγελματικές της δραστηριότητες και την παράσταση “Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη”, η οποία μετά την περσινή της επιτυχία πρόκειται να ανέβει ξανά. Μπορεί τα μέτρα κατά του κορονοίού να είναι πολύ αυστηρά με τις παραστάσεις και γενικότερα τις εκδηλώσεις, όμως η Μιμή Ντενίση θα προσπαθήσει και φέτος να ταξιδέψει με τη σπουδαία παράστασή της τους θεατές.

Το βράδυ της Τετάρτης, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία δια χειρός της Κατερίνας Γερονικολού ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς φίλους της για την άφιξη της στην Αθήνα.

“Γλυκό φθινόπωρο… επιστροφή στην Αθήνα. Αχ. μακάρι να έρθουν καλύτερες μέρες!! Ας χαρούμε τουλάχιστον τον ωραίο καιρό κι ας μείνουμε αισιόδοξοι κι ασφαλείς. Αγάπη”, σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Read More

And More