Μιμή Ντενίση – Ευαγγελία Μουμούρη: Όλο το παρασκήνιο για το “ναυάγιο” της συνεργασίας τους

Η συνεργασία τους “ναυάγησε” πριν καν ξεκινήσει. Ο λόγος για την Μιμή Ντενίση και την Ευαγγελία Μουμούρη, που ενώ διέρρευσε πως θα συνεργαστούν στην παράσταση για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, που θα σκηνοθετήσει η Ντενίση, τελικά δεν ήρθαν σε συμφωνία. Μάλιστα, παντού κυκλοφόρησε πως η Ευαγγελία Μουμούρη θα είναι μέσα στο καστ της παράστασης “Η ζωή μου όλη”, με την ηθοποιό να αποκαλύπτει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Με ένα καυστικό σχόλιο και το hashtag, “νιώθω αβοήθητη”, η Ευαγγελία Μουμούρη έγραψε στα social media: “Δημοσιεύματα γράφουν ότι θα είμαι στην παράσταση “Η ζωή μου όλη” σε σκηνοθεσία Μιμής Ντενίση. Δεν είναι αληθή, Έφυγα αμέσως μετά την πρώτη ανάγνωση”.

Ποια είναι όμως, η αλήθεια, για τη λήξη της συνεργασίας;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Ευαγγελία Μουμούρη από τον περασμένο Ιούνιο είχε συμφωνήσει με το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού να υποδυθεί το ρόλο μιας τραγουδίστριας, η οποία συνδέεται με τον Καζατζίδη στα πρώτα χρόνια της καριέρας του. Στην πρώτη ανάγνωση του κειμένου, όμως, όπως αποκαλύπτει άνθρωπος από τη θεατρική δουλειά, η ηθοποιός διαπίστωσε ότι ο ρόλος δεν ήταν τόσο μεγάλος όσο περίμενε και αποφάσισε να αποχωρήσει. Τη θέση της μάλιστα, θα πάρει η Νίκη Παλληκαράκη.

“Η κυρία Μουμούρη ήξερε από την αρχή το ρόλο της, ο οποίος, σύμφωνα με τη ζωή του Καζατζίδη, είναι ένα πρόσωπο που “σημαδεύει” τον τραγουδιστή στα πρώτα χρόνια της καριέρας του του στο τραγούδι, αλλά δεν έχει συνέχεια στην μετέπειτα καριέρα του. Αυτό σημαίνει πως η ηθοποιός που θα τον ερμηνεύσει δεν θα έχει λόγο ύπαρξης στη σκηνή σε όλο το έργο. Η παραγωγή δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο, αφού η πρόκειται για μια μυθιστορηματική βιογραφία και δεν μπορούμε να αλλάξουμε στο σενάριο την ροή των πραγμάτων”.

Η Ευαγγελία Μουμούρη, πάντως, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψε πως η απόφαση λήξης της συνεργασίας ήταν κοινή!

Read More

And More