Μιμή Ντενίση: Γιατί έκανε party με την κόρη της στο πλευρό της; Φωτογραφίες

Η Μιμή Ντενίση έγραψε και σκηνοθέτησε με τεράστια επιτυχία την θεατρική παράσταση Στέλιος Καζαντζίδης «Η ζωή του όλη» στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Πριν μερικές μέρες, το επιτυχημένο θεατρικό έργο ολοκληρώθηκε και σύσσωμος ο θίασος γιόρτασε το τέλος των παραστάσεων με ένα λαμπερό party στο bar-restaurant Mask, στο κέντρο της Αθήνας. Η Μιμή Ντενίση και οι πρωταγωνιστές της παράστασης υποδέχτηκαν μερικούς από τους καλύτερους φίλους τους για να διασκεδάσουν την επιτυχία τους, μιας και το έργο πήγε περίφημα!

Φυσικά, το παρών στο πάρτι έδωσαν οι ηθοποιοί που πρωταγωνίστησαν όπως ο Ηλίας Μελέτης με την καλλονή σύζυγό του Θέμιδα Βουτσινά, ο Δημήτρης Σταρόβας με την σύντροφό του Άννα Σταθάκη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Σταύρος Νικολαΐδης, η Νεφέλη Ορφανού και ο Αντώνης Λουδάρος.

Οι ταλαντούχοι ηθοποιοί πέρασαν υπέροχες στιγμές κατά την διάρκεια της παράστασης, τις οποίες θα τις θυμούνται για πάντα! Η Μιμή Ντενίση έλαμπε από την χαρά της στο party που διοργάνωσε με την βοήθεια του γνωστού pr manager, Νεκτάριου Σκαμνάκη, καθώς γιόρτασε το τέλος της παράστασης Στέλιος Καζαντζίδης «Η ζωή του όλη», έχοντας φυσικά στο πλευρό της την κόρη της, Μαριτίνα, η οποία την στηρίζει σε κάθε επαγγελματική της επιτυχία.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Με την κόρη της Μαριτίνα

Σταύρος Νικολαΐδης – Αντώνης Λουδάρος

Αντώνης Λουδάρος

Αντώνης Λουδάρος – Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Σταύρος Νικολαΐδης – Μαριτίνα – Μιμή Ντενίση – Ηλίας Μελέτης

Μιμή Ντενίση – Ηλίας Μελέτης

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου – Νεφέλη Ορφανού

Δημήτρης Σταρόβας – Μιχάλης Μητρούσης

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Ηλίας Μελέτης – Θέμις Βουτσινά

Νίκη Παληκαράκη

Δημήτρης Σταρόβας – Άννα Σταθάκη

Μιμή Ντενίση – Νεκτάριος Σκαμνάκης

Σταύρος Νικολαΐδης

Θέμις Βουτσινά – Ηλίας Μελέτης

Read More

And More